نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بعضیا رو دیدم، ولی سر فرصت همه رو میگیرم
!?Who Cares؟!
pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط Malware اشتباه حدس زدی پا نیس، دست هم نیس، نمیگم چیه ولی فقط در این حد بگم ازش خوشت میاد خاک بر سر عاخه کی از مـ*ـمه دراز خوشش میاد سگ برینه به اندامت حالمُ بهم زدی
Malware, rebasss
نوشته اصلی توسط Malware بعضیا رو دیدم، ولی سر فرصت همه رو میگیرم
نوشته اصلی توسط pirana اون که عضله نیست دروازه ی بهشتِ شکاف زردآلوِ قــــــــربونت برم نه اینجا رو اشتباه کردی، جلو شکاف نیس، هون چیز دارازه جذابه که گفتم ازش خوت میاد، جلو اونه
نوید 24 صفحه رفتی تبریک میگم ولی هنو به رکورد ما نزدیک نشدین
پوریا همه چی از اونجا شروع شد که میخواستی منو دور بزنی بدون من کنسرت برگزار کنی... امیدوارم که واست درس عبرتی شده باشه
نوشته اصلی توسط Malware نه اینجا رو اشتباه کردی، جلو شکاف نیس، هون چیز دارازه جذابه که گفتم ازش خوت میاد، جلو اونه دیگه عـ*ـن قضیه رو دراوردی... مـ*ـمه هات جلوی باسـ*ـنتِ؟
نوشته اصلی توسط pirana نه خدایی بی شوخی گفتم حالا اگه موافقی فرار کنیم صابر اس داد گفت نیم ساعت دیگه میادش عشقی بزار این چن تا نقل آخرم جواب بدم بعد بریم، تو از یه سمت، من از یه سمت دیگه
نوشته اصلی توسط penhold نوید 24 صفحه رفتی تبریک میگم ولی هنو به رکورد ما نزدیک نشدین به حساب من فقط 6 صفحه رفتیم رکورد شما چی هست؟
نوشته اصلی توسط pirana ولی جدی خوشم میاد هرچقدم که از زبون کم بیاری از رو نمیری فسقلی
rebasss
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 72 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 72 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن