برم شام بذارم...@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه کارتو که کردی فقط یادت باشه امشب که اومد بزرگی منم بهش برسونی
عمیق که میشم یادم میاد که بچه بودیم ما هم از این کارا میکردیم ، ولی همچین فیلمای بدون سانسوری رو تا دبیرستان ندیده بودم ؛ مورد اولتو که رد میکنم.
دلیل دومت چیه؟
نگران نباش شیرنی همشو ازت میگیرم ، ایشالله که با موفقیت طی میشه نگرانش نباش رفیق
با کلی ذوق و شوق رفتی کرج یه شبه برگشتی میگی راحتترم . . .
شکر که به هم رسیدن
ویترین اون مغازه رو میخوام عوض کنم ، همشهریت قرار بود بیاد واسم ردیفش کنه ، مردتیکه ی بی همه چیز پول چوب رو گرفت دیگه گوشیمو جواب نمیده ، گوشیشو خاموش میکنه ، دیروز انقدر گشتم تا پسر عمشو و شوهر عمشو پیدا کردم ، فعلا که قول داده فردا بیاد شروع به کار بکنه ، قرار بود سه شنبه تحویل بده ، امروز چهارشنبست هنوز هیچی به هیچی ...
مردتیکه کـــ.س کش تازه میگه روزه هستم ، بعد اینجا وایساده داره پول ما رو هاپولی میکنه ، کیــ.ر تو اون وجودشو اعتقاداتش
بسیار آلبوم عالی بود ، انتظار نداشتم خوب کار بکنه ...
واااای آهنگ سال درد![]()
لینک نرم دادا اگه پیدا کردم حتما
پس اونی که این جمله ها رو میگه تویی
تو چه ساده ای باوووو ، میخواستم بدونم اگه شمالی هستش بده دست ما
مگه نشنیدی پیمان میگه: همیشه طوری زندگی کن گویی که آخرین روز عمرت باشه ، باید استفاده کرد دیگه![]()
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
مادر بزرگم مـیـگـفت اگــه شـبـا دیــر بـخـوابـی لـولـو مـیـاد دوووودولـتو میخوره...O_o
ولی من چند شبه دیر میخوابم هنوز نیومده
لــولـو جــان :| دل بــه کار بــده
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
در حال حاضر 98 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 98 مهمان ها)