نوشته اصلی توسط Rasool24 من شرکت هیوندا رو بیشتر دوست دارم جفتشون رفیقن مثل شرکتای ایرانی دعوا ندارن باهم... ولی کیا اندکی بهترِ
Malware, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط tandis_m سلااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا م عزيزااااااااااااااااااااا ااااااااااااااان به به مینا جون سلام درد چشات خوبی دلم برا تنگ شده بود خبر نداشتم رفته بودی سفر ؟ سوت و کور شده بود ماشالله یه پارچه خانومی الان دیگه خیلیا هم اصن غذا درست کردن بلد نیستن کدبانوی نمونه ضعف کردم من فقیرم تا حالا این غذاهارو به چش ندیدم
pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط tandis_m واي ببخشيد پوريا جان اصلا حواسم نبود ماه رمضونه اگه اين آذوقه فراهم نميشد جيگرمو خون ميكردن بسكه زنگ ميزدن حالا ناهار چي بخوريم حالا شام چي بخوريم خب مردا ازدواج میکنن که به این پرسش مهم خاتمه بدن دیگه
نوشته اصلی توسط pirana تهرانِ فردا میادش سایت... درود برسون
!?Who Cares؟!
نوشته اصلی توسط Malware اکشال نداره قبل رمضونم اسم چنین غذایی رو میاوردی بازم دلم میخواست نمیدونم چه سری ـست در فسنجون که عالم همه دیوانه اوست وااااااای فسنجون ملس تو چه مزه ای دوست داری؟ (دهنت آب افتاد نه؟ )
نوشته اصلی توسط tandis_m ممنون عزيزم خدا رو شكر
نوشته اصلی توسط Rasool24 نگرانش شدم فکر کردم سر قضیه ی مشکلش بلایی سرش اومده منم همینطور ولی زنگ زدم گفت تهرانم اومدم خرید گفتم پسر بی هوا میری یه تاپیک دل ناگرونت میشن خب گفت سرم شلوغ بود
نوشته اصلی توسط Malware همیشه رنگ مشکی ارجحیت دارد کاری به رنگش نداشته باش در کل کدومش بیشتر به چشمت میاد؟ در مورد رنگ مشکی باهات موافقم ولی به درد ایران نمیخوره
نوشته اصلی توسط Hadi به به مینا جون سلام درد چشات خوبی دلم برا تنگ شده بود خبر نداشتم رفته بودی سفر ؟ سوت و کور شده بود ماشالله یه پارچه خانومی الان دیگه خیلیا هم اصن غذا درست کردن بلد نیستن کدبانوی نمونه ضعف کردم من فقیرم تا حالا این غذاهارو به چش ندیدم
نوشته اصلی توسط pirana وااااااای فسنجون ملس تو چه مزه ای دوست داری؟ (دهنت آب افتاد نه؟ ) رحم داشته باش ترش
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 73 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 73 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن