نوشته اصلی توسط Peyman احیانا تخم ریحون منظورته دیگه ؟؟؟ همونِ... اتفاقا ما هم میگیم تخم شربتی
Malware, rebasss
نوشته اصلی توسط Peyman فردا میزنم توی سر داداشم میفرستمش بره بگیره ظالم... این رسم داره داری نیست
نوشته اصلی توسط Peyman شربتش رو با یه سری چیزای دیگه قاطی میکنن من فقط شربتش رو ديده بودم اين غليظه چنگي به دل نزد
نوشته اصلی توسط tandis_m من فقط شربتش رو ديده بودم اين غليظه چنگي به دل نزد یه سری توی ژله هم قاطی میکنن ، برای همین غلیظ شده
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
Malware, rebasss, tandis_m
دوستان جان: مینا، آتی، نوید، پیمان و... شب به خیر از دیرو 6 ظهر بیدارم دارم میمیرم الان بدرود
!?Who Cares؟!
P!nk Rose, pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana همونِ... اتفاقا ما هم میگیم تخم شربتی به جان خودم اولین بار همچین اسمی میشنوم
Malware, P!nk Rose, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط Peyman جلوی پسر مجرد حرف از صیغه نزن ، آدم باش اون صیغه تا یه ماه تعطیلِ به منظور بازپروری صیغه شونده ها یکی از حکمتای ماه مبارک همینِ اصن
Malware, P!nk Rose, rebasss
نوشته اصلی توسط Peyman به جان خودم اولین بار همچین اسمی میشنوم منم همینطور
نوشته اصلی توسط Malware دوستان جان: مینا، آتی، نوید، پیمان و... شب به خیر از دیرو 6 ظهر بیدارم دارم میمیرم الان بدرود الان شبه ؟؟؟ کجا زندگی میکنی شما ؟؟؟ 6 ظهره ؟؟؟؟ میگم یه قرار بذار با هم در مورد مفهوم صبح ، ظهر ، عصر و شب یه اختلاتی بکنیم ... روز خوش
دیگه واقعا شب به خیر
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 203 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 203 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن