@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید معروف شدی عکس دمای ماشین که گذاشتی به اصغری رسید نکنه اصغری هم میاد اینجا
تلویزیون اخبار دمای ۵۰ درجه را اعلام نمی*کند؟
محمد اصغری، کارشناس هواشناسی گفت: برخی می*گویند اخبار دمای ۵۰ درجه را اعلام نمی*کند چون اگر به این درجه از گرما برسیم باید همه جا تعطیل شود. اما به راستی ما سیاسی نیستیم.
وی در پایان گفت: کسی نمی*تواند در دمای ۵۰ درجه بیرون بیاید و رفت و آمد در این گرما خیلی سخت است؛ بنابراین دمایی که اعلام می*کنیم عین واقعیت و مطابق با استانداردهای بین المللی است نه ماشین هموطنان.
ماه ؛ بد ، زشت ، نفهم . . .
قبلا یارو نمیتونست مدرسه قبول بشه ، الان به بابام اینا از طرف اداره نامه میزنن حق ندارین کسی رو بندازین که آمار اداره خراب بشه ، میگن میخوایم رتبه ممتاز اداره کل گیلان رو بیاریم واسه همون کسی رو رد نکنین . . .
دیگه خودت بخون ادامه این واقعیت تلخ رو . . .
بابام میگه این سه سال هم تموم بشه بازنشست بشم از دست این احمقا راحت بشم . . .
والا همین بقل گوش من تقریبا 50 متر پاینتر ساحل دریا هستش ، آخرین باری که رفتم لب ساحلش رو یادم نمیاد ، دمتون گرم هر وقت اومدین شمال رفتین لب ساحل از منم یاد بکنین
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
یه بیماری جدید الان بین ایرانی ها شایع شده که پزشکا به نام سندروم مذاکرت هسته ای می شناسنش.
علایمش هم اینه که بیمار بعد از شنیدن تمدید مذاکرات دچار حالت تهوعی شدید میشه و تا نوبت بعدی مذاکرات سرگیجه داره
در بعضی موارد هذیان و تب هم گزارش شده...!
بعضی از مظلوم نمایی ها ،خیزیه برای دریدن!
اون چیه گرده،سفیده،وسطشم یه خط داره؟!
.
.
.آفرین کـــ.ون ِ...
.
.
قرص استامینوفنم میشد ولی چون منکـــ.وندوست دارم باسکـــ.ونباشه،حرف اضافی موقوف!!
یه بار اول ابتدایی بودم معلممون داشت
یه موردی رو توضیح میداد بعد گفت کسی میتونه بگه چرا؟
بهش گفتم خانوم ما بگیم؟
گفت بگو عزیزم
منم گفتم چرا؟؟؟
نیم ساعت کتکم زد
گاهی اوقات مجبوریم بپذیریم که برخی از آدمها فقط می توانند در قلبمان بمانند نه در زندگیمان ... !!!
سیلویا پلات
آخر سال 94 یکی ازین کشورای آنگولامانگولا یابورکینافاسو که مموتی دوستشون بود با سند منگوله داره 80 میلیون نفری ایران میاد میگه تخلیه کنید آقا
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
پخش مستقیم مسابقات کی از همه بدبخت تره هر شب قبل از افطار در برنامه ماه عسل
در حال حاضر 121 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 121 مهمان ها)