برج میلاد
"
"
"
"
"
"
"
"
"
ناپدید نشه صلوات
برج میلاد
"
"
"
"
"
"
"
"
"
ناپدید نشه صلوات
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
می دونید شتر وقتي ميشينه
شبیه چه کلمه ای ميشه؟؟
.
.
.
.
.
مــ.مه :|
دیگه از این جدید تر لامصبااااااااااااا
داستان داریم ما هم اینجا مثلا کار داری میری بیرون تو این گرما کوفتی یه آبم یخوای بخوری باید 6 طرف بپای الان کسی نیاد بگیره ببرت....
امتحان امروز ندیدی چطور بود معلمه از موقعی که سوالارو داد رفت تو دفتر نشست تا بچه ها مشورتی بنویسن فقط ی بار اومد ببینه کسی سوال داره یا نه بعدش دوباره رفت دفتر
ای بابا دیگه کنار دریا هستید قدر نمیدونید...البته من جنگل ترجیح میدم اما خب دریا هم خوبه البته دریا جنوب یه چیز دیگست
دهنمون چن روز پیش سرویس شد اومده بودیم تهران ، تا میرفتیم تو مغازه ها میگفتیم داداش آب داری یه لیوان آب میخوردیم بعد میگفتیم کار جدید چی داری
خوشم میاد ینی تو اون ده ، 15 تا جایی که سر زدم یکدومشونم روزه نبودن
بعد یدونه رستوران باز نبود ، دهنمون صاف شد تا برسیم ترمینال بریم یه غذایی بخوریم
نامردم که خونه نبود بریم خونش ناهار بخوریم
دیگه چرا امتحان میگیرن معلوم نیست
همیشه همینطوره ، واسه ما دیگه عادیه ...
البته یه دل خوشی هم باید باشه که بری لب ساحل ...
خخخخخخخخخ ، حالا وقت انتقامه
بعضیام هستن آدم میخواد دست کنه تو صفحه گوشی
لپشو بگیره بگه آخه بلا
تو چرا مجازی هستی؟؟؟
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
خیلیا راجب من این حسو داﺭﻥ ..
به همین برکت قسم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صحنه را دیدی ؟؟؟ از بس گفتی از فکرش بیا بیرون طرف جل و پلاسش رو جمع کرد الفرار حالا من از کجا پیداش کنم؟؟
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب عادم رظلی هستی تو عشق من مغازشو جمع کرده رفته به جای اینکه بگی رسول جان کمکت می کنم کوچه به کوچه و خونه به خونه دنبالش بگرد اومدی میگی متن نامه رو بزارم ؟
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
در حال حاضر 65 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 65 مهمان ها)