این همسایه مون جوری دیشب زنشو کرد که کسری ناجی مذاکرات رو ول کرد اومد اینجا گزارش تهیه بکنه
این همسایه مون جوری دیشب زنشو کرد که کسری ناجی مذاکرات رو ول کرد اومد اینجا گزارش تهیه بکنه
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
داداش اگه آبرومونو نمیبری و واسمون جک نمیسازی
.
.
.
.
.
.
5هزار تومن پول داری دستی بدی؟
.
آخرین اس ام اس بانک ملی
توی این خرابه ی متروکه
تو که نیستی همه چی مشکوکه
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
يه جورى دربارهء لو رفتن اطلاعات گوشى همراه از طريق شبكه هاى مجازى توسط ناسا و اسرائيل ' مردم رو ميترسونن ، انگار مردم ما تو گوشياشون دستورالعمل اختراع زيردريايي، نقشهء حملهء نظامى ، يا فيلم سخنرانى امام زمان رو ذخيره كردن .......
يه سرى فيلمســ.وپرو جك و عكس سلفى ،
احتمالا منظورشون ذكرها و آيه هاى معجزه آسايي هست كه مردم مارو خوشبخت ترين و موفق ترين ملت دنيا كرده، و آمريكاييا دربدر دنبال اين رازهاى موفقيت هستن.
بهرحال حجاب محدوديت نيست مصونيت است...!!!
کدام جاندار است که نه خودش به جفتش توجه میکند و نه اجازه میدهد دیگران به جفتش توجه کنند؟
.
.
.
.
.
به نام خدا زن ایرانی.
مورد داشتیم
طرف داشته تو اسکایپ با خانوادش حرف میزده، یهو تصویر برفکی میشه و بعد که صاف شد مهران رجبی اومد چندتا دیالوگ گفت و رفت.
سیبیل قشنگ تو پازل بند چه بی رحمانه خوش صدایی ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
یارو رفیقش فوت میشه نمیدونه چطور خبرو به زن رفیقش بگه بهش میگه شوهرت زن دوم گرفته!!!!
:
:
:
:
:
:
زن رفیقش:الهی جنازشو بیارن خونه!!
یارو:بچه ها جنازه رو بیارید!!
شامپو درست کردن از روغن هسته انار!!!
حتی خودِ خدا هم يادش نيست به هسته انار روغن ماليده باشه
داشتم میرفتم سمت تجریش 3تا زن دست بلند کردن ...که سوارشون کردم .دوتاشون خوشگل بودن. گفتم کجا میرین گفتن فرشته. یکی از زنا شروع کرد به حرف زدن و عشوه اومدن .اون یکی دیگه گفت من از مردی که شورت مشکی بپوشه خوشم میاد . اون یکی گفت آقا شما از چه رنگی خوشت میاد ؟ گفتم منظورت رنگ شورته ؟ گفت آره دیگه. منم که خر شده بودم گفتم رنگش واسه من مهم نیست هر چه باشه دوس دارم . خوشگله گفت حالا شورت خودت چه رنگیه ؟ با لبخند گفتم سفید مارکش چیه؟ گفتم نایک. خلاصه همش حرف شورت و ......... بود. رسیدیم تجریش جلو کلانتری . گفتن همینجا خوبه پیاده میشیم .خوشگله گفت شمارت چنده؟ بهش دادم. 2تا شون پیاده شدن یکی نشست تو ماشین داشت حرف میزد .یهو دیدم اون 2تا اومدن با مأمور . گفتن آقا بهمون شماره داده بی ادبی هم کرده .شورتشم نشونمون داده . گفتم دروغ میگه جناب سروان . گفت بخدا شورتشم دیدیم سفیده مارک نایک داره . حالا خر بیار و باقالی بار کن . آخرش یکی شون گفت 200تومان میدی رضایت بدیم .آخر سرهم مجبور شدیم دیگه 200تومن بی زبون رو دادیم بهشون .""یادتون باشه کسی رنگ شورت تونو نفهمه خطرناکه""!
در حال حاضر 48 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 48 مهمان ها)