زندگی یه مجموعه منظم از بی نظمی هاست...یه مجموعه معقول از بی عقلی ها...
تجربه نشون داده که اینجا کشش بیانیه رو نداره
بعدشم ، توی قانون ارسال اول تاپیک چیزی در این مورد نگفته بودین که بچه ها اومدن اینجا ....
با این تفاصیر باز باید تاپیک رو عوض کنیم .... @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اون تاپیک ژیانت رو بیار بالا ...
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
بالاخره لود شد تایپک
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
حال بهم زن ترین جمله ایی که یه پسر میتونه به دختر بگه "تو با احساسات من بازی کردی،حلالت نمیکنم" عه
مرد وقتی خیانت میبینه باس پوزخند بزنه بره
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
آقا من کی باشم که ناراحت شم اصلا به من ربطی نداره من کلا هفته ای 2 روز بیام اینجا اونم یکی دو ساعت بیشتر که نیست....
اونو مثال زدم...منظورم اینه همه با هم خوب باشن بگن بخندن اسپم بدن هر کاری دوست دارن بکنن اگرم میگم فاز منفی نباشید برای خودتونه حالا باشید برای من که فرقی نداره هرکس زندگی خودشو داره...یکی خوشحال یکی ناراحت به کسی هم ربطی نداره....
همه ی پُست های عذرخواهی رو خوندم !! اول باید بگم عذرخواهی در این فروم معنا نداره و حداقل برای من اینطوری بود که طرف مقابل پررو تر شد و ... ( منظورم با بچه های این تاپیک نیست )
دوم اینکه شما یه پُست دادی و نظرتو گفتی همین !! حالا بچه ها میتونن قبول کنن یا رد کنن !!! دیگه اینهمه جار و جنجال نداره !!! حالا هر کی میخواد شاد باشه یا دپرس به خودش مربوطه !! من یه سال و نیم اینجا بودم و سعی کردم بچه ها رو شاد کنم ولی برعکس شد و حتی دلقک و لوده هم به من گفتن ! پس فاییده نداره و نمیشه دیگه ! نسل شما با اینا فرق داره و ...
تمومش کنید و مثه قبل ادامه بدید
اسم داروی ضد افسردگیش چی هست تا بگم چیه مثلاً دو واحد شیمی دارویی پاس کردما البته اینم بگم استاد به قدری سخت گیر بود که به گوه خوردن افتاده بودیم الانم هر کی دارو میگیره میاد پیش من
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلندشو شُرتتو بپوش برو لاحپیماییروز جحانی غدص
وقتی که بارون از سر چترم سرریز میشه عاشقت میشم
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
مرگ بر اسراییل
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
در حال حاضر 44 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 44 مهمان ها)