حیف ...
حیف ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
فک میکنم به چیز رفتم ، بعد از یه ساعت نقل گرفتن و بینش مشتری جواب دادنو دوباره نقل گرفتن ، رسیده بودم به دو تا نقل مونده به آخرش که یهو برق رفت همه چی پرید ، بنظرتون دهنم ماییدست؟
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
میدونم مینا جان ، ولی مینا جان ، عزیزم ، در مثال زدنت دقت کن
مرسی از نصیحتت ، خیلیم خوب
ینی در هر حالتی نامردی رو فقط به من میکنیا ، تو مثالتم از من استفاده ابزاری میکنی
نامرد عظما
رسولکم
به به ما رو هم در شادی خودت شریک بدون ، فقط قربون دست این شیرنی ما یادت نره شادی بی شیرنی اصن دو زار نمی ارزه
این چه حرفیه مینا جان ، فقط یه نصیحت مادرانه کردی که کاملا درست بود ، فقط میخواستی که بچه ها لااقل اینجا که میان غم و اندوه رو از خودشون دور بکنن ، که خیلی خیلی ممنون از نیت پاکت
رفیق این چه حرکتیه ، مینا جان که بجز یه دل خوش چیزی نمیخواست واسه همه ، فقط میخواست که بچه ها که اینجا میان واسه یه نیم ساعتم که شده غم و اندوهشونو بزارن کنار ...
البته که قبول دارم که آدما با هم متفاوتن ، یکی هزار درد و بلا داره بازم میخنده ، یکی هیچ مشکلی نداره ولی بی تفاوته ، یکی یه دلخوشی داره دلش به همون بنده بیخیالِ هر چی دردِ ، یکی هم هیچ کم و کاستی نداره و کلا سر خوشه ، یکی هم انقدر درد و غم داره که نمیتونه مشکلاتشو بزاره کنار و الکی ادای بی خیالی و شاد بودن رو در بیاره و خیلی یکی های دیگه ...
ولی در کل دوسمون مینای عزیز منظور بدی نداشت اگه با دقت به حرفش نگاه بکنی رفیق @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاقا من میدونم که 5 دیقه دیگه زنده هستم ، چون اینجا که نشستم قرار نیست تو 5 دیقه دیگه اتفاق خاصی بیفته
مگه اینکه خدا الان به یکی وحی بکنه یه شات گانم بهش بده بگه برو صابر رو بکش بخندیم
بازم میگم ، داشم بچه ها روزای خوبتو میخوان ، منظورشون این نیست که ناراحتشون میکنی ، دوست دارن تو مجازی که میان لااقل سر هر چیزی بخندن ، دنیای واقعی که چیزی برای خندیدن نداره . . .
رفیق فکر میکنم از جای دیگه ای ناراحت بودی ، ولی بدون اینجا کسی بدتو نمیخواد @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت سرویس ممد ، باووو ما که سر اون موضوع داریم شوخی میکنیم با هم دیگه
دهنت با این مثال زدنت
رفیق داشتیم؟
گیرم که یکی بهت بد گفت ، تو با کوچکترین چیزی باید جا بزنی؟
اینطور رفیقی هستی؟
والا با همین خدافظیت منو و مینا رو که رنجوندی . . .
اینایی که اینجا میبینی همه دوستای گل و الک شده هستن ، یکی از یکی گل تر ، بد کسی رو نمیخوان ، اگه حرفی میزنن واسه خاطر رفاقتشون با خودمون هستش . . .
منتظر برگشتت هستم دادا @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی تا تقی به توقت میخوره میخوای نقل مکان بکنیا ، دیگه یاد گرفتیناااا ، اصن منتظر مهاجرتین
خودتو ناراحت نکن مینا جان ، حرفت کاملا متین بود.
مشکل پوریا هم یه بیماری مسخره هستش که واقعا من تعجب میکنم دکتر چرا همچین تشخیصی داده.
تنها احتمالی که میدم اینه که اون دکتره یا سادیسمیه یا خودش مشکل افسردگی حاد داره یا مالیخولیا داره که واسه همچین مشکلی همچین تجویزی کرده
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم مینا جان ، اگه عارمین ما رو دوست داشته باشه برمیگرده پیشمون
پ.ن تا اینجا رسیده بودم که برق قطع شد
رسولکم ، دارکوبی بلدی بخوری؟
لنتی چرا بهم اس ندادی خودمو برسونم ، شِت یه نایت نیومدما
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
در حال حاضر 173 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 173 مهمان ها)