ببین، قبل از اینکه بری، یه هفتتیر با دوتا گلوله توی کشوی سمت راسته. شاید لازمت بشه.
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
یه رفیق دارم چند روز پیش باهاش رفته بودم بیرون گوشیشو نگاه کردم شاید 20 تا شماره دختر بود بهش میگم دیوث این همه دوست دختر رو میخوای چیکار ؟؟ میگه همشون که دوست دخترام نیستن اینا رو به سه دسته تقسیم میکنم !
1. آجی , 2. زید ( یا همون دوست دختر ) , 3. خانومی
دیوث ببین چقدر فراوانی نعمت دیده که دسته بندی کرده اونوقت من یه خانوم منشی رو دیده بودم از شرم و حیا عین ک*سخل ها فقط از جلو مغازش رد میشدم و نگاش میکردم
تازه پسره الدنگ شماره منو به یکی از آجی هاش داده بود اس ام اس میداد انقدر توی اس ام اس هاش گفت داداشیم داداشیم داداشیم حالم به هم خورد گفتم دیگه حق نداری بهم اس بدی دیوث
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
سارا مدیر سابق همین خرابشده بود .... چند سال تمام پشت درهای کنکور منتظر نشسته بود ، شب های کنور میامد تاپیک میزد از همه حلالیت میگرفت و میگفت براش دعا کنن ، جواب کنکور که میامد اعصابش خورد میشد و همه رو بن میکرد ... آخر هم بعد از چند سال رشته ی طراحی فرش قبول شد ... آخرش نفهمیدم فرش ماشینی یا دستی ... الان هم با افتخار همسر همین مرتضی مدیر سایت شده و حاضران میگن فرزندی هم در آغوش دارن ....
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
در حال حاضر 89 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 89 مهمان ها)