نوشته اصلی توسط tandis_m بیچاره شدیم .... تازه به عمق فاجعه پی بردم ....
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
mojtaba00222, R A S O O L, rebasss
نوشته اصلی توسط Peyman با سارا بودم اصن ... عذر خواهی کردم .... مجددا هم معذرت میخوام ... یکم شوخی کردم ... اخه سارا کی چماق دست گرفته؟ چماق یه جورایی نشان از مینا میده... بیشتر دقت کن
mojtaba00222, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط Peyman بیچاره شدیم .... تازه به عمق فاجعه پی بردم .... الان تو اين بيچارگي كيا شريكن؟
azade, mojtaba00222, R A S O O L, rebasss
نوشته اصلی توسط rebasss اون قضیه شوپنهاورم بودا ، بگو از منم عذر خواهی بکنه اول قضیه رو واسه خودم بشکاف چشم بهش میگم
نوشته اصلی توسط penhold از کسره و فتحه تا مذاکرات هسته ای به قول رسول فتحه كسره رو بي خيال مهم نيته
نوشته اصلی توسط pirana اخه سارا کی چماق دست گرفته؟ چماق یه جورایی نشان از مینا میده... بیشتر دقت کن چماغ نمیگرفت دیگه ناخن داشت و چنگ که میزد
mojtaba00222, R A S O O L, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana چماق یه جورایی نشان از مینا میده التییدات ِ المُکرر اصن نن جون ِ و چماقش
نوشته اصلی توسط tandis_m به قول رسول فتحه كسره رو بي خيال مهم نيته رسول با همین نیتش خانم منشی رو پروند دیگه
نوشته اصلی توسط tandis_m الان تو اين بيچارگي كيا شريكن؟ اگه بجای اینکه به اون بخش چماغ توجه کردی و بچه ها رو ریختی سرم به بقیه بخش ها هم توجه میکردی متوجه میشدی ... این چه کاری بود اخه ...
نوشته اصلی توسط Peyman نه خواستم یاد و خاطرش رو زنده کنم خب میگفتی به رسول... انقدر مرموزش کردی قضیه رو
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 44 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 44 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن