نوشته اصلی توسط pirana اخه سارا کی چماق دست گرفته؟ چماق یه جورایی نشان از مینا میده... بیشتر دقت کن
mojtaba00222, pirana, R A S O O L, rebasss
نوشته اصلی توسط Peyman ای بابا ... امروز چه همه اینطی مره هد زننه ؟؟؟ تره خاییم سومان پلان چاکونیم دِ اَ کارانه نوکونی نوشته اصلی توسط Peyman اوووووو این یارو المانیه .... تو هنوز یادته ؟؟؟ من که فراموشش کردم همش از جلو چشام رد میشه ، هنوز واسه یه لحظشه نوشته اصلی توسط penhold اینجا چه خبره ؟ میخواییم پیمان رو با شیشه نوشابه آشنا بکنیم
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
mojtaba00222, pirana, R A S O O L, tandis_m
نوشته اصلی توسط tandis_m سلام نويد جان ميدونست جنبه شوخي دارم ، يه شوخي كرد جواب شوخيشم گرفت سلام درود بر جنبه ـت
mojtaba00222, R A S O O L, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana خب میگفتی به رسول... انقدر مرموزش کردی قضیه رو من هنوز هم سارا رو تایید نکردم ... میتونست سارا باشه و میتونست نباشه
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
mojtaba00222, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط penhold رسول با همین نیتش خانم منشی رو پروند دیگه من دیگه با این موضوع کنار اومدم
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط Rasool24 من دیگه با این موضوع کنار اومدم کاری نکن بیام شهرتون جورش کنم برات
نوشته اصلی توسط rebasss تره خاییم سومان پلان چاکونیم دِ اَ کارانه نوکونی
نوشته اصلی توسط pirana اول قضیه رو واسه خودم بشکاف چشم بهش میگم لنتی الان اگه دوخدر بودم قشنگ یادت بود
azade, mojtaba00222, pirana
نوشته اصلی توسط penhold ای دوننننننننن بهم اجازه میدی بیام باران اون وقت؟
نوشته اصلی توسط penhold کاری نکن بیام شهرتون جورش کنم برات اگه بیای که خوبه ولی خب اول باید بگردیم پیداش کنیم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 99 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 99 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن