نوشته اصلی توسط pirana نه دخترم فقط سادیسم داره وگرنه کلی هم خواستگار داره هی رد میکنه مثل اون آگهی روزنامه که "خانمی هستم اکازیون ولی قصد ازدواج ندارم باسنتون بسوزه" اخه عکسای خودشم نبووود
azade, rebasss
نوشته اصلی توسط MrCrow دروغ میگی میخوای گولت بدی به خوردمون میلاد اول تو برو اگه گولشُ داد بخور زهرشُ بکش بعد ما میایم
azade, marshall, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 اخه عکسای خودشم نبووود دیگه تو روش نزنید کل گوگل زیر و رو کرد تا پیداش کنه من شاهد بودم
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
azade, mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط MrCrow دروغ میگی میخوای گولت بدی به خوردمون دستت درد نکنه دیگه مگه من صابرم من اگه بخوام گولمو به زور به خوردتون میدم
azade, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana قم که دریا نداره یه دریاچه نمک داره چنتا گمشده داده چنتا هم مرده
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 اخه عکسای خودشم نبووود منم گفتم ولی کسی باور نکرد رسول که الان رفته گل و شیرینی بگیره باید از صابر بپرسیم که اون یکی صحنه را هم دیده
azade, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 دستت درد نکنه دیگه مگه من صابرم من اگه بخوام گولمو به زور به خوردتون میدم Hardcore دیگه من توانایی شو ندارم زانوم درد میکنه
نوشته اصلی توسط pirana میلاد اول تو برو اگه گولشُ داد بخور زهرشُ بکش بعد ما میایم درد نداره ؟
نوشته اصلی توسط pirana منم گفتم ولی کسی باور نکرد رسول که الان رفته گل و شیرینی بگیره باید از صابر بپرسیم که اون یکی صحنه را هم دیده رسول که تو راه تهرانه
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 یه دریاچه نمک داره چنتا گمشده داده چنتا هم مرده کلی هم روحانی مبارز داره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 107 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 107 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن