نوشته اصلی توسط special من 2 سال از زندگیم هدر دادم اما هنوز راه برای جبران هست نگران باش حل نمیشه ...
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط rebasss 3 گیگ همش سه تا فیلمه دیگه چیزی نی غصشو نخور داری میای هارد یا لپ تاپتو بیار یه جوری بفرستمت خونه که سربازی رو شیش ماه بیخیال بشی سنوات بخوری تا ساعت 11 و نیم الی 12 مخازم بابا ، بقیشم مسافت مخازه تا خونست نمیخواد رفیق تو همینجوری دمت گرم هست حتما پس الان باید تازه رسیده باشی... خدا قوت من مخلصم
نوشته اصلی توسط Rasool24 عروس خانم تو رو ندید ؟؟ من تو آشپزخونه بودم از پنجره دیدمشون اون که همش تو فکر شب بود شایدم دیده بود به روش نمی آورد
adel_13, mojtaba00222, R A S O O L, rebasss
نوشته اصلی توسط MrCrow من تو آشپزخونه بودم از پنجره دیدمشون اون که همش تو فکر شب بود بیخیال غصه این چیزا رو نخور , چیزی که فراوونه دختره
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Rasool24 بیخیال غصه این چیزا رو نخور , چیزی که فراوونه دختره اصلا واسه من مهم نبود خودشم میدونست که من همزمان با سه ، چهار تا رفیقم
نوشته اصلی توسط MrCrow اصلا واسه من مهم نبود خودشم میدونست که من همزمان با سه ، چهار تا رفیقم داغون شدی اون شب اینارو ولش کن نظرت روی سیگار اسی بلک چیه ؟؟؟ تاحالا امتحان نکردی ؟؟
نوشته اصلی توسط Rasool24 داغون شدی اون شب اینارو ولش کن نظرت روی سیگار اسی بلک چیه ؟؟؟ تاحالا امتحان نکردی ؟؟ به لاستیکی دختر نداشته ام که ازدواج کرده بود نه قبلا مگنا لایت میکشیدم الان دارم کنت آبی میکشم
نوشته اصلی توسط MrCrow به لاستیکی دختر نداشته ام که ازدواج کرده بود نه قبلا مگنا لایت میکشیدم الان دارم کنت آبی میکشم یه سیگار بی بو و سبک میخوام قبلا پاور میکشیدم میگن عقیم می کنه و از این کرسی شعر ها , راسته ؟؟
adel_13, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط Rasool24 یه سیگار بی بو و سبک میخوام قبلا پاور میکشیدم میگن عقیم می کنه و از این کرسی شعر ها , راسته ؟؟ نه بابا این حرفارو باور نکن کلا هر کاری که میخوای بکنی تهش حتی تو سیگار هم بهترین رو بکش سیگار سبک میخوای موند بکش
نوشته اصلی توسط MrCrow توانش در همین حد دیگه کسی نمیتونه به رکورد جاودان شما برسه داری واسه زیر 20 ثانیه خودت آماده میکنی برسه روزی که با یک نگاه...
rebasss
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن