@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیکار شدم گفتم حالا وقتشه یه شبه بیانیه در مورد موسیقی داخل و لس آنجلسی از خودم در کنم
اولش اتمام حجت کنم که موسیقی داخل 4 ساله تموم شده و دیگه چیزی نداره !!! حالا همه میگن که طرفدار موسیقی لس آنجلسی هستی و ... ولی یه نگاه به آلبومای این چند سال بنداز ! هیچی نداره !! فقط و فقط ناله و همین ! اینا آفات موسیقی بودن که اومدن و ذائقه ملتو عوض کردن و متاسفانه دهه هفتادی ها هم حمایت کردن و اوضاع موسیقی اینجوری شده
دیشب داشتم آهنگ عادت ابی و قایق سیاوش قمیشی رو گوش میکردم ! یه تیکه از این آهنگا می ارزه به تموم آلبومای داخل که تو این 10 سال !!
قصد مقایسه ندارم ! البته موسیقی لس آنجلسی هم از سال 84 به بعد تموم شد به نظرم و دیگه چیزی نداشته تا الان !! دلیلش هم به نظرم اینه که دارن با چهار تا بچه کار میکنن ! دقیقاً از زمانی که لس آنجلسی ها شروع کردن به من من و با داخلیا کار کردن ،کاراشون افت شدیدی داشت !!
الان نگاه کن به شعرا !! اصلاً ریتم نداره و به قول معروف قابلیت ملودی نشینی نداره ! همش چهار تا کلمس که داره تکرار میشه همین ! به نظرم مشکل اصلی موسیقی همین خزعبلاته که هر بچه ای تف میده و اسطوره هایی مثل ابی و سیاوش قمیشی و شادمهر و معین میخونن ، فقط برای اینکه تک آهنگ بدن و تو بورس باشن !!
خوب وقتی شعر خوب نباشه ملودی هم سوار نمیشه و تنظیم هم تاثیری نداره چون خانه از پای بست ویرانه !!!
بازم میگم که من تعادل رو برقرار کردم بین موسیقی داخل و لس آنجلسی ولی متاسفانه از موسیقی داخل چیزی نمونده جز ناله !! امثال یگانه ، هاکان ، جهانبخش ، سیروان ، علیزاده و ... آفات موسیقی هستن که ذائقه ملتو عوض کردن و کاراشون هیچی نداره به نظرم !! موسیقی داخل بعد از رفتن شادمهر تموم شد و امثال رضا صادقی هم یه جرقه ای بودن که زود تموم شدن !!
آخیش راحت شدم انگار مونده بود تهش
جدش جدش بوده
من از اول گفتم تو از اول حرفامو پیگیری نکردی
پاساژه ، بلی یک فروشنده مشغول به کار هست ، الان منم کار آفرین حساب میشما یه جوره دیگه ای رو من حساب کنین
آره دیگه یه سریا که توی جاهای گرون هستن مجبورن اجاره رو بکشن رو جنس ؛ خیلی خوب کاری میکنی اینطوری باقی پولتم میتونی بزاری واسه خانم بازی
والا به من که میگفت 7 تومان اصنم پایین نمیومد ، اینم باید همون حدودا گرفته باشه ولی طفلی مشتری نره همه رو باید از جیب بزاره
دمت گرم یه کاری کن از اینجا دل بکنیم بریم دنبال زندگیمون ؛ اصن دنبال بهونم که برم . . .
اصن سلیقه فیلم نیگا کردنمونم شبیه همه ، خوب نیگا کن تو شرتتو شاید دختر باشیا
آره خیلی خوشم اومد ، یه فیلم خیلی قشنگ بود
لینک پیدا نکردم دادا ، سه سال پیش دیدم ، اومدی واست میریزم
منم شکم رو همین بود بخاطر همون گفتم جیسون بازی میکنه ، بدک نبود
کاملا موافقم هر چند که موسیقی اونوریمونم چندین ساله که تعطیل شده ، کارای اخیرشون هیچکدوم موندگار نیست ، کلا وضع موسیقیمون خیلی خرابه ...
فقط یه بغ بغو رو داریم که اگه اونم نباشه باید در این موسیقی رو گل بگیریم ...
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
به حدی گرمه که دوس دارم بمیرم تا منو ببرن سردخونه
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
در حال حاضر 60 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 60 مهمان ها)