صفحه 1523 از 3874 نخستنخست ... 52310231423147315131521152215231524152515331573162320232523 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 15,221 به 15,230 از 38738

موضوع: ××× بـــــا جــنبـه هـــا ×××

حرفه ای
    اینا چرا رنگشون فرق داره ؟؟؟
    تو را بر در نشاند او به طراری که می‌آید
    تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد

2. 4 کاربر مقابل از R A S O O L عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Rasool24 نمایش پست ها
    اینا چرا رنگشون فرق داره ؟؟؟

توی فاصله های زمانیِ مختلفه

4. 5 کاربر مقابل از P!nk Rose عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال

بفرمایین بستنی

6. 8 کاربر مقابل از P!nk Rose عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Lost Queen نمایش پست ها

توی فاصله های زمانیِ مختلفه
    ماشالله موهات چقدر موج داره , من از بچگی عاشق موی موج دار بودم

8. 4 کاربر مقابل از R A S O O L عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Lost Queen نمایش پست ها

بفرمایین بستنی

قرار بود واسه من سوپ گوجه فرنگی درست کنی

10. 4 کاربر مقابل از R A S O O L عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

penhold
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط rebasss نمایش پست ها
    کاملا موافقم هر چند که موسیقی اونوریمونم چندین ساله که تعطیل شده ، کارای اخیرشون هیچکدوم موندگار نیست ، کلا وضع موسیقیمون خیلی خرابه ...
    فقط یه بغ بغو رو داریم که اگه اونم نباشه باید در این موسیقی رو گل بگیریم ...
    خوب منم میگم دلیل افت موسیقی لس انجلسی همکاری با داخلیا بود !! متاسفانه اونجا همه من من میکنن و دیگه مثل قبل نیست و همین داخلیا گند زدن رفته ! سیاوش قمیشی و شادمهر نمونه بارزشه ! وقتی دیدم اینقد از آهنگ حس خوبیه شادمهر استقبال شد تعجب کردم !! فهمیدم که ذائقه ملت تغییر کرده !!
    باید کمپین نه این شادمهر ما نیست رو بنا کرد همچنین سیاوش قمیشی و معین و ابی
    اینم یادم رفت بگم :
    وقتی که شادمهر از ایران رفت ، ارشادی ها ترسیدن و کم کم همین خواننده دوزاری ها سر و کلشون پیدا شد و مجوز و ... خوب اینا صدا که نداشتن و شروع کردن به ناله و نفرین و اسمو گذاشتن آهنگ !! یه سری دهه هفتادی هم شدن طرفدارشون و بعدشم تیتراژ خوندن مد شد و قارچ گونه تعداد آفات موسیقی زیاد شد !!! عمر موسیقی اینا 7 سال هم نبود !
    من موسیقی داخل رو با صدای ناصر عبداللهی و تاجیک و قاسم افشار و حسین زمان و امیر تاجیک و سعید شهروز و ... قبول دارم ، بعد اینا موسیقی داخل تموم شد !! البته جرقه هایی مثل فریدون و رضا صادقی هم اومدن ولی مقطعی بود

12. 4 کاربر مقابل از penhold عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط penhold نمایش پست ها
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    بیکار شدم گفتم حالا وقتشه یه شبه بیانیه در مورد موسیقی داخل و لس آنجلسی از خودم در کنم
    اولش اتمام حجت کنم که موسیقی داخل 4 ساله تموم شده و دیگه چیزی نداره !!! حالا همه میگن که طرفدار موسیقی لس آنجلسی هستی و ... ولی یه نگاه به آلبومای این چند سال بنداز ! هیچی نداره !! فقط و فقط ناله و همین ! اینا آفات موسیقی بودن که اومدن و ذائقه ملتو عوض کردن و متاسفانه دهه هفتادی ها هم حمایت کردن و اوضاع موسیقی اینجوری شده
    دیشب داشتم آهنگ عادت ابی و قایق سیاوش قمیشی رو گوش میکردم ! یه تیکه از این آهنگا می ارزه به تموم آلبومای داخل که تو این 10 سال !!
    قصد مقایسه ندارم ! البته موسیقی لس آنجلسی هم از سال 84 به بعد تموم شد به نظرم و دیگه چیزی نداشته تا الان !! دلیلش هم به نظرم اینه که دارن با چهار تا بچه کار میکنن ! دقیقاً از زمانی که لس آنجلسی ها شروع کردن به من من و با داخلیا کار کردن ،کاراشون افت شدیدی داشت !!
    الان نگاه کن به شعرا !! اصلاً ریتم نداره و به قول معروف قابلیت ملودی نشینی نداره ! همش چهار تا کلمس که داره تکرار میشه همین ! به نظرم مشکل اصلی موسیقی همین خزعبلاته که هر بچه ای تف میده و اسطوره هایی مثل ابی و سیاوش قمیشی و شادمهر و معین میخونن ، فقط برای اینکه تک آهنگ بدن و تو بورس باشن !!
    خوب وقتی شعر خوب نباشه ملودی هم سوار نمیشه و تنظیم هم تاثیری نداره چون خانه از پای بست ویرانه !!!
    بازم میگم که من تعادل رو برقرار کردم بین موسیقی داخل و لس آنجلسی ولی متاسفانه از موسیقی داخل چیزی نمونده جز ناله !! امثال یگانه ، هاکان ، جهانبخش ، سیروان ، علیزاده و ... آفات موسیقی هستن که ذائقه ملتو عوض کردن و کاراشون هیچی نداره به نظرم !! موسیقی داخل بعد از رفتن شادمهر تموم شد و امثال رضا صادقی هم یه جرقه ای بودن که زود تموم شدن !!
    آخیش راحت شدم انگار مونده بود تهش
    کــــــاملا موافقم... ولی خدایی تو بازار موسیقی داخلی که همه یه مشت دلال هستن نه موزیسین و فقط فکر البوم دادن تنها به این دلیل که توی کنسرتاشون اهنگ جدید داشته باشن مشتری جذب کنن؛ مخاطب نه، مشتری، کنسرتم که چه عرض کنم جنگ شادی؛ فقط چاوشیِ که به فکر موسیقی ـش هست و دائم در تلاشِ که سطح ـشُ بالاتر ببره...
    دیگه توی داخلی ها خبر ندارم، به قول فرمایش شما امثال علیزاده حال بهم زن شدن دیگه
    در مورد اونور آبی ها هم درست میگی... اونورم به نظرم فقط داریوش هنوز برای موسیقی خودش ازرش قائلِ... این از ابی و معین که این همه دوسشون دارم با این البوم و سینگل های جدیدشون... اونم از گوگوش با اون البومش

14. 4 کاربر مقابل از pirana عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط rebasss نمایش پست ها
    دمت گرم یه کاری کن از اینجا دل بکنیم بریم دنبال زندگیمون ؛ اصن دنبال بهونم که برم . . .
    صبر کن بیام پیشت کلا از زندگی دل میکنی عزیزم با دریا هم که راهی نیست... دریــــــــــــا... بهترین رفیق مرا بردی

اصن سلیقه فیلم نیگا کردنمونم شبیه همه ، خوب نیگا کن تو شرتتو شاید دختر باشیا

آره خیلی خوشم اومد ، یه فیلم خیلی قشنگ بود

لینک پیدا نکردم دادا ، سه سال پیش دیدم ، اومدی واست میریزم
    منم شکم رو همین بود بخاطر همون گفتم جیسون بازی میکنه ، بدک نبود
    ایــــش مزاحم نشو ایکبیری مگه خودت خواــَر مادر نداری
    فوق العاده بود... خوار هرچی قسمت و تقدیر بود چسبوند درو دیوار این فیلم

16. 3 کاربر مقابل از pirana عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

penhold
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط pirana نمایش پست ها
    کــــــاملا موافقم... ولی خدایی تو بازار موسیقی داخلی که همه یه مشت دلال هستن نه موزیسین و فقط فکر البوم دادن تنها به این دلیل که توی کنسرتاشون اهنگ جدید داشته باشن مشتری جذب کنن؛ مخاطب نه، مشتری، کنسرتم که چه عرض کنم جنگ شادی؛ فقط چاوشیِ که به فکر موسیقی ـش هست و دائم در تلاشِ که سطح ـشُ بالاتر ببره...
    دیگه توی داخلی ها خبر ندارم، به قول فرمایش شما امثال علیزاده حال بهم زن شدن دیگه
    در مورد اونور آبی ها هم درست میگی... اونورم به نظرم فقط داریوش هنوز برای موسیقی خودش ازرش قائلِ... این از ابی و معین که این همه دوسشون دارم با این البوم و سینگل های جدیدشون... اونم از گوگوش با اون البومش
    داخلیا آلبوم میدن فقط به خاطر اینکه کنسرت برگزار کنن که خوشبختانه جلوی کنسرتاشونم دارن میگیرن ولی این آفات موسیقی کار خودشونو کردن و دیگه چیزی از موسیقی نمونده متاسفانه
    چاوشی هم آلبوم جدیدش از دو سه تا آهنگ بیشتر خوشم نیومد ! گفتن راکه و من امیدوار شدم ولی ... اگه میخواد تو همین سبک ادامه بده باید برگرده به گذشته !!
    داریوش میبینه تو این آشفته بازار همون یه سینگل در سال هم زیاده !! نمیاد خودشو خراب کنه و با چهار تا بچه کار کنه و نمیخواد به زور تو بورس باشه !! یه سینگل متوسط میده و خلاص !
    ولی شادمهر و به خصوص سیاوش قمیشی فقط دارن خودشونو خراب میکنن نباید با اینا کار کنن
    گوگوش هم چند سالی هست ریده !! تنها آهنگ خوبش تو این چند سال نگو بدرود ِ چیزی نداره آهنگاش به جز جیغ پیر زن ِ جیغ جیغو لقب ِ خوبیه براش

18. 3 کاربر مقابل از penhold عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط penhold نمایش پست ها
    خوب منم میگم دلیل افت موسیقی لس انجلسی همکاری با داخلیا بود !! متاسفانه اونجا همه من من میکنن و دیگه مثل قبل نیست و همین داخلیا گند زدن رفته ! سیاوش قمیشی و شادمهر نمونه بارزشه ! وقتی دیدم اینقد از آهنگ حس خوبیه شادمهر استقبال شد تعجب کردم !! فهمیدم که ذائقه ملت تغییر کرده !!
    باید کمپین نه این شادمهر ما نیست رو بنا کرد همچنین سیاوش قمیشی و معین و ابی
    اینم یادم رفت بگم :
    وقتی که شادمهر از ایران رفت ، ارشادی ها ترسیدن و کم کم همین خواننده دوزاری ها سر و کلشون پیدا شد و مجوز و ... خوب اینا صدا که نداشتن و شروع کردن به ناله و نفرین و اسمو گذاشتن آهنگ !! یه سری دهه هفتادی هم شدن طرفدارشون و بعدشم تیتراژ خوندن مد شد و قارچ گونه تعداد آفات موسیقی زیاد شد !!! عمر موسیقی اینا 7 سال هم نبود !
    من موسیقی داخل رو با صدای ناصر عبداللهی و تاجیک و قاسم افشار و حسین زمان و امیر تاجیک و سعید شهروز و ... قبول دارم ، بعد اینا موسیقی داخل تموم شد !! البته جرقه هایی مثل فریدون و رضا صادقی هم اومدن ولی مقطعی بود
    به نظر من توی ایران نمیشه واسه موسیقی استاندارد خاصی قائل شد اگرم بخوایم این کارو کنیم باید مقایسه کنیم با آثار فاخر خارجی منظورم خواننده های لس آنجلسی نیست !
    هرکسی نظری در مورد موسیقی داره مثلا به نظر خودم آهنگی مثل قطار محسن چاووشی فنی ترین و استاندارد ترین آهنگ منتشر شده بعد از انقلاب هستش ! توی خواننده های دیگه بعضی کارهای مهدی یراحی رو همچین نظری راجع بهشون دارم ! موسیقی اونور آب که فاتحه !!!! به جرئت میگم توی این 2 -3 سال اخیر انگشت شمار کار خوب شنیدم ازشون

20. 4 کاربر مقابل از R A S O O L عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 1523 از 3874 نخستنخست ... 52310231423147315131521152215231524152515331573162320232523 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 180 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 180 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع