یکی دو هفته دیگه میرم کرج... خودمُ میبندم به ورزش... هروقت سایزم کم شد میام که قشنگ تی شرتات اندازه ـم بشه
همین مبارزه ـش خیلی زیبا بود... خیلی از آدما ممکنه وقتی تهدید میشن دست بکشن
مرد حساب یک صفحه و نیم اسکرول کردم تا رسیدم به انتهای پیامت به ما میگی گشاد؟ تو خیلی تنگی که این همه رو نوشتی... جــــــــــون چه چیز تنگی یافتم
خوش باشی
پس بگو... رفتی داروخونه الکی دمی رو بهونه میکنی
دیگه نشنوما
همین؟ همش همینُ گفته بود اون همه؟! ممد مگه تاکسی متر بستی به کیبوردت خب صاف و پوست کنده همین 1خطُ مینوشتی از اول
نگفتم؟ یادت نیست پس؟ بهمن ماه که کرج بودم... من و پیمان کنکور داشتیم... اگه سرباز شدم چی؟ تو شیرینی میدی؟
چه موزاییک های قشنگیه
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
قلیون افتضاحهه سیگار بد جا افتاده مثلا من قلیون بکشم مامانم اصلا چیزی نمیگه اما سیگار ببینه میکشم کلم میکنه
ما با بچه ها هفته ای یکی 2 بار فرحزاد میریم اونا میکشن من اصلا قلیون نمیکشم فوقش یه پوک بزنم وگرنه اهلش نیستم آره همون ***** پلاس حفظ کن اگرم دیدی بهت حال نمیده سنگین ترش نکن مثلا روزاییی که میکشی فاصله بنداز بینشون اونطوری حال میده بهت دوزت هم نمیره بالا مثل من مجبور نیستی لایت بکشی....
زنده باشی
خب یه چالش راه میندازه نمیگه ما عمکانات نداریم مرفـه بی درد خــــــر
میخوای بگی تو عارایش نمیکنی؟
چه متحول شده ایــــــــــــــن @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] میلاد دیشب چیکار کردی باهاش؟
در حال حاضر 133 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 133 مهمان ها)