والا حقیقته دیگه هر کی میتونه خودش بیاد عمل کنه ، حرف زدن و انقاد کردن رو ماشالله ماشالله هممون در حد لالیگا بلدیم ، نمیدونم چرا هیشکی خودش نمیاد عمل نمیکنه
والا واقعیتش یه بار دلم به حالش سوخته بود ، یه بار عنر عنر رفتم تا مغازش که یه بارم شده ازش خرید کنم کمک کنم 7 میلیون رو بده ، دیدم مغازش بستست
تابستون رو تموم نکنی ، با میلاد و مجتبی و پیمان و بقیه دوستانم اگه کسی خواست و دوست داشت هماهنگ کن که اونا هم وقتشونو آزاد کنن ؛ هر چند کلا وقتتون آزاد هست
ایشالله قبول میشی همونجایی که میخوای
سربازی یه دنیا خاطرست ؛ فقط زمانش یکم طولانیه وگرنه کلی حال میده ؛ یادش بخیر
چون خواهش کردی دان کردما
کجایی تو رفیق؟
پس دو یوزره هستی اینجا رو نمیکردی ها؟
دلتنگت بودیم شدید
سر حال و سلامتی؟
یه زمانی دنیای نتیم خیلی بزرگ بود ...
اسم یوزرت انقدر تکه که راحت شناختمت
چن روز دیگه باس ادامه بدی؟
بهتر شدی؟
میزون شد ؟
فدا عطشت دیگه
حال کردی با ما بیشتر به ما بسر ، بلا می سر
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
عرازل عزیز ، دانشگاه علم و فرهنگ تهران کجاست ؟؟؟
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
آلبوم مجید یحیایی ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
خون میبارم از غم هر دم چون دل ابر بهار
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
سخت است ...
فهماندن چيزي به كسي كه ...
براي نفهميدن آن پول مي گيرد!
احمد شاملو
.Ehsan, adel_13, azade, erfan1373g, marshall, MaSiHa, mdm123, Milik, mojtaba00222, pirana
یکسالی میشه که روبروی خونه ما یه مستاجر اومده که چند تا دختر دم بخت داره یکی از این دخترا هرازچندگاهی دم در میاد و همیشه هم یه لبخند خاصی هم تو صورتشه که من این لبخند و به چند بخش تقسیمش میکنم
اوایل فکر میکردم داره منو مسخره میکنه لابد تو تیپ یا قیافه ام ایرادی میبینه که داره میخنده هی به خودم نگاه میکردم میگفتم نه من مشکلی ندارم دختره دیوانه پس به چی میخنده
این خنده ها و لبخندها همچنان ادامه داشت یه روز پیشه خودم گفتم نکنه این دختره منو دوست داره عجبا ولی اگه منو دوست داره چرا همش میخنده ؟
بعد گفتم نه باو این منو اوس کرده سوژه کرده
یه مدت هم میگفتم نکنه اهل دله ؟
آقاما درگیری ذهنی شدیدی پیدا کرده بودیم سر این مسله رومون هم نمیشد بریم بگیم دختر چته برای چی نیشت تا بناگوشت بازه ؟
تا اینکه چندهفته ای دیگه ندیدمش یه جورایی به اون خنده ها عادت کرده بودم خیلی دمغ و پکر بودم بالاخره فهمیدم این دختره عقب مونده ذهنی هست ویه مدت حالش خیلی بدشده بوده برده بودنش بیمارستان و حالت چهرش کلا این فرمیه پاک حالمون گرفته شد بماند که چقدر اعصابم خورد شد.
چندروز پیش خیلی ناراحت بودم رفتم کنارپنجره دوباره دم در دیدمش دوباره همون لبخند تو صورتش بود باورکنید بهش حسودیم شد کاش من جای اون بودم بی خیال از غصه و فارغ از هرگونه مشکلات،من چقدر قضاوت کردم هی روزگار.لبخندهای دختره خنده روی همسایه ما دیگه برام شادی بخشه بخند دخترک بخند!
.Ehsan, adel_13, azade, erfan1373g, marshall, MaSiHa, mdm123, Milik, mojtaba00222, pirana
من یه رفیق دارم انقدر شاخه موقع خنده بجای خخخخ مینویسه هههه :|
در حال حاضر 90 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 90 مهمان ها)