صفحه 1562 از 3874 نخستنخست ... 56210621462151215521560156115621563156415721612166220622562 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 15,611 به 15,620 از 38738

موضوع: ××× بـــــا جــنبـه هـــا ×××

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط pirana نمایش پست ها
    حقا که شیخی در این زمینه
    درس پس میدیم یا شیخ

2. 3 کاربر مقابل از mojtaba00222 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

penhold
    Guest
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    @ همه
    محسن رضایی در صفحه اینستاگرام خود نوشت: «با عرض سلام خدمت خواهران و برادران ایمانی. پیام‌هایی از شما دریافت کردم مبنی بر اینکه جهت صمیمیت بیشتر عنوان سرلشگر و دکتر را از صفحه خود بردارم ... بنده بارها عنوان کرده‌ام همان عنوان «آقامحسن» که امام و رزمندگان بنده را خطاب می‌کردند بسیار بالاتر از هر صفت دنیایی برای اینجانب می‌باشد و ما هیچ افتخاری بالاتر از سربازی ولایت و خدمتگزاری ملت ایران نداریم. لذا عنوان سرلشکر و دکتر را از صفحه خود برمی‌دارم تا شما عزیزان راحت‌تر با برادر خودتان در ارتباط باشید. توصیه بنده به شما دوستان این است که حال معنوی که در ماه مبارک رمضان بدست آورده‌اید را حفظ نمایید

بنده هم پیام هایی از شما عزیزان دریافت کردم مبنی بر اینکه زیاد صمیمی شدم و باید عنوان دکتر مهندس را بردارم بنده بارها اعلام اعلام کردم که عزیزان صمیمی باشید با هم و منو همون اسی صدا بزنید البته میخواستم منم مثل آقا محسن ، بشم اقا اسی دیدم آقا تو این تاپیک معنی دیگه ای میده لذا عنوان دکتر مهندس را از روی خود بر میدارم و به عزیزانم میگم هر سوالی داشتید بپرسید و با اسی ِ خودتان راحت تر در ارتباط باشید توصیه بنده به شما عزیزان این است همین حال و هوا را حفظ نمایید و از گلنار استفاده نکنید رسول مخصوص با تواما

4. 7 کاربر مقابل از penhold عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط penhold نمایش پست ها
    دارن استاد رو میکوبن نامردا استاد دوست دارم

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    تو را بر در نشاند او به طراری که می‌آید
    تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد

6. 5 کاربر مقابل از R A S O O L عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط rebasss نمایش پست ها
    نه خدایی این لب و دهن خوردن نداره؟

@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    ای جان

چرا که نه باید یه لقمه ش کرد

خدا حفظش کنه

8. 4 کاربر مقابل از P!nk Rose عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط penhold نمایش پست ها
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    @ همه
    محسن رضایی در صفحه اینستاگرام خود نوشت: «با عرض سلام خدمت خواهران و برادران ایمانی. پیام‌هایی از شما دریافت کردم مبنی بر اینکه جهت صمیمیت بیشتر عنوان سرلشگر و دکتر را از صفحه خود بردارم ... بنده بارها عنوان کرده‌ام همان عنوان «آقامحسن» که امام و رزمندگان بنده را خطاب می‌کردند بسیار بالاتر از هر صفت دنیایی برای اینجانب می‌باشد و ما هیچ افتخاری بالاتر از سربازی ولایت و خدمتگزاری ملت ایران نداریم. لذا عنوان سرلشکر و دکتر را از صفحه خود برمی‌دارم تا شما عزیزان راحت‌تر با برادر خودتان در ارتباط باشید. توصیه بنده به شما دوستان این است که حال معنوی که در ماه مبارک رمضان بدست آورده‌اید را حفظ نمایید

بنده هم پیام هایی از شما عزیزان دریافت کردم مبنی بر اینکه زیاد صمیمی شدم و باید عنوان دکتر مهندس را بردارم بنده بارها اعلام اعلام کردم که عزیزان صمیمی باشید با هم و منو همون اسی صدا بزنید البته میخواستم منم مثل آقا محسن ، بشم اقا اسی دیدم آقا تو این تاپیک معنی دیگه ای میده لذا عنوان دکتر مهندس را از روی خود بر میدارم و به عزیزانم میگم هر سوالی داشتید بپرسید و با اسی ِ خودتان راحت تر در ارتباط باشید توصیه بنده به شما عزیزان این است همین حال و هوا را حفظ نمایید و از گلنار استفاده نکنید رسول مخصوص با تواما
    بنده بارها این مورد رو کذب محض اعلام کردم و فرمودم که بنده از صابون Dove و موزیک ویدیوی Demi استفاده می کنم

10. 5 کاربر مقابل از R A S O O L عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال

چه ارایشِ مسخره ای

12. 5 کاربر مقابل از P!nk Rose عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Lost Queen نمایش پست ها

چه ارایشِ مسخره ای

همه که مثل شما نیستن مِیک آپ حرفه ای داشته باشن

14. 4 کاربر مقابل از R A S O O L عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط rebasss نمایش پست ها
    تو ســـ.وپر مارکت عارمین بودم ک یهو مینا اومد
    گفت سلام خداحافظ داری...
    همه اینجوری موندن :||||
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ی خورده مکث کرد گفت بابا منظورم همون
    های بایِ

@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    كوفت
    از كجا ميدوني من عاشق سلام خداحافظم

16. 6 کاربر مقابل از tandis_m عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    سلام و صد سلااااااااااااااااااااااا اااام به دوستاي گلم خوبين؟

18. 6 کاربر مقابل از tandis_m عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    واي 50 صفحه عقب هستم از شماها
    خودتون اتفاقات مهم اين چند روز رو تيتر وار بهم بگين تا سر فرصت برم سراغ مشروح اخبار

20. 6 کاربر مقابل از tandis_m عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 1562 از 3874 نخستنخست ... 56210621462151215521560156115621563156415721612166220622562 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 137 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 137 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع