نوشته اصلی توسط tandis_m اهااااااااااااااا فعلا نقد رو بچسب ( آتي) از نسيه به جائي نميرسي دخي من تا سر كار رفتنش راه بسيار داره تو هم كه عاشق منشي و كارمند اشکال نداره من دامادتون که شدم شما هم خرجمو میدین دیگه ! ناسلامتی شدم دامادتون مردم چی میگن اگه پول نداشته باشم
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
azade, mojtaba00222, P!nk Rose, pirana, rebasss, tandis_m
هانیه هر ثانیه من یادتم هانیه هر جا بری دنبالتم هانیه حرفا چیه دنبالمون هیشکی نفهمید چیزی از حالمون
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
azade, mojtaba00222, P!nk Rose, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط Rasool24 من چه خریتی کردم 30 تومن دادم پول عطر همین 30 تومن پول یه کتاب تست شیمی با نزدیک به 3000 تست بود , کلی به علم دانشم اضافه میشد خدایشش علم دانش داری اخه تو الدنگ فقط فکرت واسه منشی جماعت کار میکنه
نوشته اصلی توسط MrCrow نه ایندفعه سرماخوردگی عسل و آبليمو و آب گرم مخلوط كن بخور
azade, mojtaba00222, P!nk Rose, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط tandis_m سلام و صد سلااااااااااااااااااااااا اااام به دوستاي گلم خوبين؟ سلام مینا جون خوبی عزیز؟ دلم تنگیده بود برات
azade, mojtaba00222, pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 خدایشش علم دانش داری اخه تو الدنگ فقط فکرت واسه منشی جماعت کار میکنه تو اگه چشم های شهلا و خمار و هندسه ی اندام منشی جون رو میدی شب تا صبح خوابش رو میدیدی
نوشته اصلی توسط tandis_m بابا اين با همون 30 تومنيه اينا رو فراري ميده همون بهتر كه پول نداره بدون پول که نمیشه دیدی خانم منشی بستنی قیفی خواست لیس بزنه پول نباشه چکار کنه
azade, mojtaba00222, P!nk Rose, R A S O O L, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط tandis_m عسل و آبليمو و آب گرم مخلوط كن بخور من اینجا امکاناتم محدود است فقط اب گرم دم دستمه
azade, P!nk Rose, rebasss
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 بدون پول که نمیشه دیدی خانم منشی بستنی قیفی خواست لیس بزنه پول نباشه چکار کنه لعنت به تو رسول ! بزار فراموشش کنم لنتی
azade, mojtaba00222, P!nk Rose, rebasss
نوشته اصلی توسط Rasool24 تو اگه چشم های شهلا و خمار و هندسه ی اندام منشی جون رو میدی شب تا صبح خوابش رو میدیدی صد سال سیاه نمیخوام ببینم ببین اون چی بوده که بعد اون عاشق 100 نفر شدیالانم که دختر مینا میخوای اتی هم امد نور الا نور شد
azade, mojtaba00222, P!nk Rose, R A S O O L, rebasss
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 78 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 78 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن