نوشته اصلی توسط MrCrow حیف که مریضم وگرنه یه قیلون بار میکردم به عشقت دود راه مینداختم و خودم خفه میکردم یا حضرت مولانا باو من شنیدم قلیون اونم سیب آلبالو واسه سرماخوردگی خیییییلی خوبه
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
azade, mojtaba00222, P!nk Rose, rebasss
نوشته اصلی توسط MrCrow من دو ساعت رو مخش کار میکردم راضی کرده بودمش که دنبال این حرفا نباشه چی داری بهش میگی تجدید خاطره میکنی براش تو الدنگ اون پیشنهادات واسه خودت نگه دار مفسد فی الارض
نوشته اصلی توسط Lost Queen سلام مینا جون خوبی عزیز؟ دلم تنگیده بود برات سلام عزيز دلم خوبم يه چند روزي مهموني بودم و مهمون داشتم منم دلم برات تنگ شده بود خوبي نفس؟
azade, mojtaba00222, P!nk Rose, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط Rasool24 باو من شنیدم قلیون اونم سیب آلبالو واسه سرماخوردگی خیییییلی خوبه دست و پام جون نداره برم قیلون بار کنم تازه من آلبالو نعناع میکشم بعد از ظهر اگه بهتر شدم میرسم به خدمتش
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط tandis_m داماد سر خونه بيارم؟ پوست سر دخي رو با داماد سر خونه يه جا قلفتي ميكنم با اون انتخابش باشه عیبی نداره ولی اگه 4 روز دیگه پزشکی قبول شدم نیاین التماس کنیدا اون موقع دیگه انتخاب اول و آخرم آتی جون با اون مو های موج دارشه
azade, mojtaba00222, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 حالا که هم اتی هست هم مینا میخوای چکار کنی داماد سرخونه مینا میشی یا میری سراغ اتییا خانم منشی یا دختر همسایه یا دختر دائی یا هرکی از راه رسید
azade, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط MrCrow معلومه که بهتره مگه شک داشتی تازه گلنار و عروس و Dove هم بهش اضافه میکنیم نوشته اصلی توسط MrCrow دست و پام جون نداره برم قیلون بار کنم تازه من آلبالو نعناع میکشم بعد از ظهر اگه بهتر شدم میرسم به خدمتش امروز یکم مشکوک میزنی
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 الدنگ مگه تی ویه کانال عوض کنی همین کارها کردی منشی 30تومن کرده تو پاچت بعد رفته نگو نگو نگو
نوشته اصلی توسط tandis_m سلام عزيز دلم خوبم يه چند روزي مهموني بودم و مهمون داشتم منم دلم برات تنگ شده بود خوبي نفس؟ همیشه به خوشی فدا بد نیستم خانومی. خودت خوبی؟ با گرما چه می کنی؟
azade, mojtaba00222, pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط Rasool24 امروز یکم مشکوک میزنی سرماخوردم دوشب نخوابیدم سرویش شدم همش تب و لرز داشتم سرم و آمپول هم کاری نتونسته بکنه
azade, mojtaba00222, R A S O O L, rebasss
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 90 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 90 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن