نوشته اصلی توسط Rasool24 22 سالمه ! پیش دانشگاهی رو 2 سال پیش تموم کردم دیگه بدتر سربازی هم نرفتی الان 3 اضافه هم رفته تو پاچت + 30 تومن عطر
azade, mojtaba00222, pirana, R A S O O L, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط tandis_m اونجا كجاست؟ از آبادي دوري؟ اینجا اراک حرف های من را از اینترنت مخابرات میبینید
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
azade, mojtaba00222, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 نه جان خانم منشی راست نمیگم!!! هر دختری میبنه یا ندیده ( دختر شما) یا موهاشو دیده ( اتی) عاشق میشه اونم از رو ناخناي من شك دارم منشيه رو هم ديده باشه پوستر موستري چيزي پشت ويترين ديده
azade, mojtaba00222, pirana, R A S O O L, rebasss
نوشته اصلی توسط tandis_m تا الان چه ميكردي جانم؟ پيش دانشگاهي رو تو 20 سالگي تموم كردي پزشكي رو چند ساله طي ميكني؟ با حوصله میخونه بچه دیگه پزشکی اگه اگه اگه قبول بشه خدا یاری کنه این دخترهای دانشگاه هم دست از سرش بردارن 18 ترمه تموم میکنه
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 دیگه بدتر سربازی هم نرفتی الان 3 اضافه هم رفته تو پاچت + 30 تومن عطر سربازی رو معاف شدم دلبرکم ! پاهامو تو بچگی جراحی کردم پای چپم پلاتین داره به خاطر همین معاف شدم
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Rasool24 سربازی رو معاف شدم دلبرکم ! پاهامو تو بچگی جراحی کردم پای چپم پلاتین داره به خاطر همین معاف شدم تو مغرت که پلاتین نذاشتن
بفرمایین گیلاس
azade, erfan1373g, marshall, Milik, mojtaba00222, pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط tandis_m اونم از رو ناخناي من شك دارم منشيه رو هم ديده باشه پوستر موستري چيزي پشت ويترين ديده از قدیم گفتن مامان رو ببین و دخترشو بگیر
نوشته اصلی توسط tandis_m اونم از رو ناخناي من شك دارم منشيه رو هم ديده باشه پوستر موستري چيزي پشت ويترين ديده پوستر کجا بود این مانکنهای فروشگاه با منشی اشتباه گرفته این رسول دیگه اخرشه از رو ناخن مادر دختر میپسنده
نوشته اصلی توسط MrCrow تو مغرت که پلاتین نذاشتن به خاطر همون جراحی که تو بچگی داشتم دو سال دیر تر رفتم مدرسه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن