نوشته اصلی توسط Rasool24 تموم میشه ! مهم نتیجه کاره , خلاصه دخی رو در جریان بزار بگو یه مورد تقریبا تا حدودی پزشک موجود است پس يعني ميگي از الان به فك و فاميل و در و همسايه با داماد تا حدودي پزشكم پز بدم؟
mojtaba00222, pirana, R A S O O L, rebasss
نوشته اصلی توسط tandis_m پس يعني ميگي از الان به فك و فاميل و در و همسايه با داماد تا حدودي پزشكم پز بدم؟ خیلی کلاس داره لامصب
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
azade, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط Rasool24 سربازی رو معاف شدم دلبرکم ! پاهامو تو بچگی جراحی کردم پای چپم پلاتین داره به خاطر همین معاف شدم راستشو بگو پاتو جراحی کردن یا جای دیگتو از اونجات اوردی دیگه
azade, mojtaba00222, R A S O O L, rebasss
نوشته اصلی توسط Lost Queen بفرمایین گیلاس ای جووووونم
نوشته اصلی توسط Lost Queen بفرمایین گیلاس الان نمیگی من دلم خواست حالا میخوای جواب این دل منو چی بدی این رسم مسلمونیه
کار فهمیدن زن کار تمام وقت من
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط MrCrow اینجا اراک حرف های من را از اینترنت مخابرات میبینید مادر جان اراكه درك كه نيست يه نيم كيلو ليمو بخر با يه عسل به جاي اين همه دارو
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 راستشو بگو پاتو جراحی کردن یا جای دیگتو از اونجات اوردی دیگه نخیر من این مورد رو تکذیب می کنم حالا شما دو سال برو سربازی کیونت پاره بشه
نوشته اصلی توسط tandis_m مادر جان اراكه درك كه نيست يه نيم كيلو ليمو بخر با يه عسل به جاي اين همه دارو حال بیرون رفتن ندارم ...
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 الان نمیگی من دلم خواست حالا میخوای جواب این دل منو چی بدی این رسم مسلمونیه تعارف زدم دیگه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 123 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 123 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن