نوشته اصلی توسط Rasool24 نخیر من این مورد رو تکذیب می کنم حالا شما دو سال برو سربازی کیونت پاره بشه تکذیب که کار هر دقیقه تو هست 18 ماه تو مرز خدمت کردم
azade, mojtaba00222, R A S O O L, rebasss
نوشته اصلی توسط Rasool24 از قدیم گفتن مامان رو ببین و دخترشو بگیر يعني تو الان مامانش رو ديدي؟
نوشته اصلی توسط Lost Queen تعارف زدم دیگه تعارف امد نیامد داره حالا واسه من امده میخوای چکار کنی
azade, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 تکذیب که کار هر دقیقه تو هست 18 ماه تو مرز خدمت کردم چطور زنده موندی ؟؟
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط tandis_m يعني تو الان مامانش رو ديدي؟ لاک ناخونش رو دیدم به این نتیجه پی بردم خودشم خوبه
azade, mojtaba00222, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 تعارف امد نیامد داره حالا واسه من امده میخوای چکار کنی بیا دو تا من یکی تو باهم می خوریم
azade, mojtaba00222, pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط Rasool24 به خاطر همون جراحی که تو بچگی داشتم دو سال دیر تر رفتم مدرسه الهي
نوشته اصلی توسط tandis_m الهي واقعا دلت میاد دخترتو به من ندی ؟
نوشته اصلی توسط Rasool24 چطور زنده موندی ؟؟ واقعا شرایط سخت بود 50 روز حموم نمیرفتیم شبها کمین تو بدترین شرایط خدمت کردم
azade, mojtaba00222, R A S O O L, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط Lost Queen بیا دو تا من یکی تو باهم می خوریم این رسم مهمون نوازیه تو 2 تا من یدونه منم الان بستنی میخورم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 142 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 142 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن