نوشته اصلی توسط penhold کم پیدایی در حال ِ تیر کردن ممه ای ؟ ممه هارو که تو تیر کردی.. نشونش همینایی که در رفتن
azade, pirana, rebasss
اسی این رسول چه گندی زد؟
احسان این فعالیتی که تو داری.. مرغ زیر خروس ندارهاخه چقدر کار!!! یکم استراحت کن
نوشته اصلی توسط MaMaTiR ممه هارو که تو تیر کردی.. نشونش همینایی که در رفتن کدوما ؟ نوشته اصلی توسط MaMaTiR اسی این رسول چه گندی زد؟ نمیدونم نوشته اصلی توسط MaMaTiR احسان این فعالیتی که تو داری.. مرغ زیر خروس ندارهاخه چقدر کار!!! یکم استراحت کن خجالت بکش هر موقع اینو گفتی بیچاره شدم خوشبختانه فردا جمعس
نوشته اصلی توسط MaMaTiR اسی این رسول چه گندی زد؟ فهمیدم دیشب با داوود خطر و علیرضا بابلی ، تاپیک بغلی بحث فیلم چورن راه انداخته بودن آرشیو چورنشونو به رخ هم کشیدن
azade, rebasss
نوشته اصلی توسط penhold کدوما ؟ نمیدونم خجالت بکش هر موقع اینو گفتی بیچاره شدم خوشبختانه فردا جمعس همون ممه ها چی میدونی پس امیدوارم فردا منزل ازت کار بکشه
نوشته اصلی توسط penhold فهمیدم دیشب با داوود خطر و علیرضا بابلی ، تاپیک بغلی بحث فیلم چورن راه انداخته بودن آرشیو چورنشونو به رخ هم کشیدن تاپیک موزن؟ اون علیرضا بابلی نیست.. البته میگفت نیست.. نمیدونم اون 0111 کنار اسمش چیه چرا خطر بن نشد پس؟
نوشته اصلی توسط MaMaTiR همون ممه ها چی میدونی پس امیدوارم فردا منزل ازت کار بکشه اعع پس اونا ممه بودن در نظر تو همه رو ممه میبینی
نوشته اصلی توسط penhold اعع پس اونا ممه بودن در نظر تو همه رو ممه میبینی همه نه ولی تعدادی بعدشم هرچی که تو تیر میکنی رو من ممه میبینم نه همه رو
نوشته اصلی توسط MaMaTiR تاپیک موزن؟ اون علیرضا بابلی نیست.. البته میگفت نیست.. نمیدونم اون 0111 کنار اسمش چیه چرا خطر بن نشد پس؟ آره حالا هر جایی هست نمیدونم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 137 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 137 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن