نوشته اصلی توسط Hadi غلط نکنم صابرو تهدید کردند که میاد و پست نمیده بابا تو دیگه خیلی جنایی کردی قضیه رو
azade, rebasss
نوشته اصلی توسط Hadi غلط نکنم صابرو تهدید کردند که میاد و پست نمیده میگن به صابر حمله تروریستی شده زدن مصدومش کردن! الان نمیتونه تایپ کنه!
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
نوشته اصلی توسط penhold السلام علیک یا اهلَ جَنبَه باد آمد و باز اسی اومد سلام خیلی نمیشناسم شمارو
azade, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 یعدفه احساس کردم مادبزرگی چیزی هستی اواتار من با مال رسول عاشق پیشه داماد سرخونه اینده شما فرق داره همینطور طریقه نوشتن اسمها و اخر یوزر نوشته اصلی توسط Rasoulh111 همش از پیریه دیگه پز دومادتو میدی؟ در شرف قبولی در رشته پزشکی به احتمال 0/0000011 درصد خیلی افتخار داره نوشته اصلی توسط tandis_m دخترم بترشه رو دستم بمونه بهتره تا بدم دست اين پسر عاشق پيشه پزشكم كه بشه ديگه نور علي نور نوشته اصلی توسط Rasoulh111 هر دختر بهش سلام میکنه این عاشقش میشه خیلی سر به زیره دوماد خوبی میشه کدوم دانشگاهی میخواد اینو پذیرش کنه وای به حالشون مخصوصا وای به دخترهای اون دانشگاه نوشته اصلی توسط tandis_m يعني دكتر سر شناسي ميشه هااااااااا حالا تو چه زمينه اي مهم نيست
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
azade, mojtaba00222, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط Hadi غلط نکنم صابرو تهدید کردند که میاد و پست نمیده نه عزيزم صابر چند روز نبوده داره همه پستها رو ميخونه و تا يكساعت ديگه با يه نقل كيلومتري به آغوش باز با جنبه ها برميگرده
نوشته اصلی توسط Snow White سلام خیلی نمیشناسم شمارو سلام صابر لو بده
نوشته اصلی توسط tandis_m نه عزيزم صابر چند روز نبوده داره همه پستها رو ميخونه و تا يكساعت ديگه با يه نقل كيلومتري به آغوش باز با جنبه ها برميگرده حالا نمیشه نقل نزنه به جون خودم 10 صفحه نقل رو راحت رد میکنه
azade, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط Snow White داستان داره... مرسی شاهین چشمات قشنگ میبینه
azade, P!nk Rose, rebasss
نوشته اصلی توسط tandis_m نه عزيزم صابر چند روز نبوده داره همه پستها رو ميخونه و تا يكساعت ديگه با يه نقل كيلومتري به آغوش باز با جنبه ها برميگرده التاییدات ِ المُکرر صیبی داره تیک میزنه تا برسه به صفحه آخر طول میکشه صابر دست بجونبون مشتِری داریم هادی دی وی دی تو هم کمتر فیلم پلیسی ببین
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 114 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 114 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن