عجب با معرقتیه تا همه پست ها رو تشکر و نقل نزنه دست بردار نیست یعنی یه پستم رد نمیکنه ها
در حال حاضر 62 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (16 کاربران و 46 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]*،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونایی که مثبت خورده دیروز خیلی کِسل کننده بود امروز صابر اومد یه خورده بهتر شد
دهن سرویسای لِنتی
گردش کجا بوووود بااااو ، این چیزا به ما نیومده ، بار اومده بود دهنم صاف شد از 5 شنبه ساعت سه شروع کردم به چیدن تا دیروز ساعت شیش تمومش کردم ، رسما بر فنا رفتم
عاخه من در تعجبم کاریم نمیکردیم ، فقط یه اتاق بود به اسم اتاق مهمان که قرار بود هر وقت مهمون اومد بره اون تو استراحت کنه و توش یه تلویزیون بود ما حق نداشتیم بریم تو اتاقکه تلویزیون ببینیم ، ما فقط شبا میرفتیم تو اون اتاق لم میدادیم و تلویزیون میدیدم همین ، من ده ماه اونجا خدمت کردم یه مهمانم نیومد فقط اتاقو طراحی کرده بودن که بگن اتاق برای مهمانم داریم اون لنتیم چش نداشت تلویزیون دیدن ما رو هم ببینه ، یک الاغی بود که من شیش ماه آخر خدمتم یه کلام هم باهاش حرف نزدم فقط میگفتم امید جناب سروان کارت داره یا فلان کارو بکن ، در همین حد ...
هههییی یادش بخیرا ولی دورانی بود
خیلی بده ، جدی میگم فردا از پس کاراش نمیتونه بر بیادا ، تا دیر نشده بزار خودش تجربه کنه ...
من نمیدونم مادرا چرا اینطوری فکر میکنن ، همش میخوان بچه ورِ دلشون باشه ، عاخه تا کی ورِ دلت باشه ...
گوسپند نداشتی؟
خروسم شد قربانی عاخه
فدا دیگه
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
در حال حاضر 233 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 233 مهمان ها)