آتی به روایتی دیگر
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
adel_13, P!nk Rose, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 دیگه فاز غم بر ندار الدنگ هر چی بود تموم شده فرض کن ن بابا فاز غم چیه تخمم نیست
P!nk Rose, rebasss
نوشته اصلی توسط Snow White می دونی چرا دختران دهه هفتادی سفیدتر و خوشگل تر از دختران دهه شصتی هستند چون دختران دهه شصتی تو خیابون بازی گرگم به هوا بازی می کردند اما دختران دهه هفتادی تو خونه لنگم به هوا بازی می کنند سبک بازی ها عوض شده تازه اب هم برا پوست خوبه آره قدیما میگفتن گرگمُ گله میبرم... الان میگن گرگمُ پرده میدرم
mojtaba00222, P!nk Rose, rebasss
نوشته اصلی توسط azade 4 خوابیدم 6 بیدار شدم رفتم سر کار خب همینکارا رو میکنی که 54 کیلویی دیگه
azade, P!nk Rose, rebasss
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 برو ببین لامصب چرا یوزر منو تغییر داده تعداد پستارو هم کم کرده کجا برم؟ خودت بگو چرا ای بابا پست میخوای چیکار بیا از من بردار ببر مهم این دور هم بودناس
نوشته اصلی توسط Milad16+ آتی به روایتی دیگر
نوشته اصلی توسط pirana کجا برم؟ خودت بگو چرا ای بابا پست میخوای چیکار بیا از من بردار ببر مهم این دور هم بودناس پست که چیزی نیست یوزرم عوض کرده
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 پست که چیزی نیست یوزرم عوض کرده خب مگه اولشم یوزرت همین نبود بعد بن ـت کرد رفتی هادی بدون 0021 ساختی؟
نوشته اصلی توسط pirana خب مگه اولشم یوزرت همین نبود بعد بن ـت کرد رفتی هادی بدون 0021 ساختی؟ بابا خب اون 0021 رو الکی زدم که بگیره بیخیال مهم نیست
azade, P!nk Rose, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط Milad16+ آتی به روایتی دیگر چقد غم زده ست این من این شکلی نیستم
azade, pirana, rebasss
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 102 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 102 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن