نوشته اصلی توسط Rasool24 اینایی که معرفی کردم ترسناک ترین فیلم ها هستن ! بقیه که توی ژانرشون مینویسن ترسناک بیشتر خنده دارن تا ترسناک ! خوبه باز تواین چیزا رو میدونی من قبلا فیلم دانلود میکردم مثلا میدیدم سریع بدرد نمیخورد پاک میکردم دیگه بیخیال شدم چیزی دل نکردم ازونوقت تا حالا ولی خوبه تو معرفی کنی دانلود کنیم
rebasss
نوشته اصلی توسط Milad16+ رسول Ted 2 رو گرفتم زیرنویس فارسی هم داره ولی یه زیرنویس کره ای هم داره هرکاری میکنم نمیتونم ورش دارم راه حلی نداری براش ؟ نه اون زیرنویسش چسبیده به فیلم نمیشه جدا کرد مگر اینکه زیرنویس فارسی رو بندازی بالای فیلم
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Milad16+ رسول Ted 2 رو گرفتم زیرنویس فارسی هم داره ولی یه زیرنویس کره ای هم داره هرکاری میکنم نمیتونم ورش دارم راه حلی نداری براش ؟ اون هیچ رقمه برداشته نخواهد شد
نوشته اصلی توسط Rasool24 نه اون زیرنویسش چسبیده به فیلم نمیشه جدا کرد مگر اینکه زیرنویس فارسی رو بندازی بالای فیلم Fuck My Heart کلا تو این چند وقت فقط یه فیلم خوب دیدم اونم MadMax - Fury Road بود
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 خوبه باز تواین چیزا رو میدونی من قبلا فیلم دانلود میکردم مثلا میدیدم سریع بدرد نمیخورد پاک میکردم دیگه بیخیال شدم چیزی دل نکردم ازونوقت تا حالا ولی خوبه تو معرفی کنی دانلود کنیم توی ژانر ترسناک کلا همین چندتا هستن بقیه زیاد ترسی ندارن ! آره من توی دانلود فیلم خیلی وسواس دارم
نوشته اصلی توسط pirana اون هیچ رقمه برداشته نخواهد شد ... تو این شانس تخیلی
نوشته اصلی توسط Milad16+ Fuck My Heart کلا تو این چند وقت فقط یه فیلم خوب دیدم اونم MadMax - Fury Road بود راستی کیفیتش چجوری بود ؟؟؟ مثل بلوری راضی کننده هست؟
نوشته اصلی توسط Rasool24 توی ژانر ترسناک کلا همین چندتا هستن بقیه زیاد ترسی ندارن ! آره من توی دانلود فیلم خیلی وسواس دارم Demonic دیدی ؟ اگه ندیدی حتما ببین
نوشته اصلی توسط Rasool24 راستی کیفیتش چجوری بود ؟؟؟ مثل بلوری راضی کننده هست؟ عالی
نوشته اصلی توسط Milad16+ Demonic اینو دیدی ؟ اگه ندیدی حتما ببین اتفاقا چند وقت پیش دیدم ! کارگردانش همینی هست که Conjuring رو ساخته ! فیلم خوبی بود ولی به این چندتا نمیرسه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 199 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 199 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن