امروز تو سوپری خرید کردم کارتم رو دادم و دختره فروشنده کشید گفت رمزش چنده منم خجالت میکشیدم گفتم بده خودم بزنم گفت نه بگو گفتم ۸۵ ۸۵جوری زد زیره خنده که آبروم رفت
امروز تو سوپری خرید کردم کارتم رو دادم و دختره فروشنده کشید گفت رمزش چنده منم خجالت میکشیدم گفتم بده خودم بزنم گفت نه بگو گفتم ۸۵ ۸۵جوری زد زیره خنده که آبروم رفت
.Ehsan, adel_13, alireza444, azade, HADIS, Milik, R A S O O L, rebasss, tandis_m
جوری زندگی کنین که دم مرگ وقتی کل زندگیتون از جلو چشمتون رد میشه...نصفش فیلم **** نباشه ....شخصيت داشته باشین......
کاظم شب عروسیش میگوزه... ازخجالت میگه :خدایا منو مثل اصحاب کهف صدسال بخوابون ...تامردم یادشون بره. بعدازصدسال کاظم از خواب بلند میشه ...یک سکه میبره نون بگیره ... شاطرمیگه :این سکه که مال زمان کاظم گوزوئه ازکجا آوردی؟؟؟
دختره اسم پروفایلش جوجو بود!دو ساعت باهاش فک زدم...آخرش ازش پرسیدم چن سالته؟میگه 49 سالمه!خب لامصب جوجوچیه؟! تو الان یه شتـرمرغ بالغـی
میدونی بی نمک ترین ادمای روی زمین کیا هستن؟؟ ″دخترا ″ هستن آخه عسل که نمک ندارهدخیا بیاین پی وی تشکر کنید آروم بوسم کنین پوستم حساسه
رو دیوار مصلا نوشته بود:
نماز جمعه را با جلال وشکوه برگزار کنید.
یکی زیرش نوشته :
جلال نبود......!
با شكوه برگزار کردیم....!!!!
خیلی خوش گذشت ...
دختره پی ام داده : لپتابم مشکل داره
جواب دادم : چشه
میگه : نمیدونم چرا وقتی رمزشو میزنم همش ستاره میاد
میگم : مشکلی نیست اون واسه اینه که اگه کسی تو اتاق پیشت بود رمزتو متوجه نشه
میگه :
نه آخه وقتی کسی پیشم نیست هم ستاره میشه
o_O
دووووستان اسیییییید لططططفااااااا
ﺩﺧـــﺘـــﺮﺍ . . .
ﺍﮔﻪ ﭘﺴﺮﯼ ﺭﻭ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﺮﺩﯾﻦ ﮐﻪ
ﻭﺳﻂ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ps3 ﯾﺎ xbox ﺑﺎﺯﯼ ﮐﺮﺩﻥ ﺑﺎ ﺩﻭﺳﺘﺎﺵ
ﺑﺎﺯﯼ ﺭﻭ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻩ ﻭ ﺟﻮﺍﺏ ﺍﺱ ﺍﻡ ﺍﺱ ﺷﻤﺎ ﺭﻭ ﺑﺪﻩ ،
ﺑﺎﻫﺎﺵ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﮐﻨﯿﺪ !
ﺗﻀﻤﯿﻦ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﺘﻮﻥ ﻣﯿﮑﻨﻪ
به همین برکت قسم!!
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
جناب قاضی: خب، علت درخواست طلاقتون چیه؟
.
.
.
.
.
.
زن: clash of clans!!!!
جناب قاضی: جدی ؟ ناموسن؟؟ لول شوهرت چنده ؟ میاد تو کلن ما؟؟؟
ویرایش توسط rebasss : 08-07-2015 در ساعت 01:53 PM دلیل: پس و پیش شده بود
برا اینکه مادر بزرگم نــره تو اتاقم و دست به کامپیوتر نـــزنه ، بهش گفتم کامپیوتر وصله به اینترنت دست بزنی عکسات یهو تو اینترنت پخش میشه!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
از اون موقع هر وقت میخاد بره تو اتاقم آرایش میکنه
در حال حاضر 53 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 53 مهمان ها)