نوشته اصلی توسط MaMaTiR موفق باشن یالا فحش و نفرین بده تا خودم دست به کار نشدم الان این دیوث 1000 تا فحش داده تو دلش الان جلو من داره اینجوری میگه
azade, MaMaTiR, rebasss
نوشته اصلی توسط MaMaTiR من دستم نمیزنم پس زودتر هدیه ـتُ بده گمشو خونه ـتون
azade, rebasss
نوشته اصلی توسط penhold چی میگی مردک دارم واست طلب عفو مشروط میکنم مشروط به اینکه ازدواج سومی در کار نباشه
نوشته اصلی توسط MaMaTiR هادی بیا بلرزون میای تا با هم من و تو نوید بریم آبمونو بریزیم رو سر داماد چطوره ؟ عروسم لیست بزنه
نوشته اصلی توسط Hadi میای تا با هم من و تو نوید بریم آبمونو بریزیم رو سر داماد چطوره ؟ عروسم لیست بزنه خانواده رد میشه رعایت کن
نوشته اصلی توسط pirana دارم واست طلب عفو مشروط میکنم مشروط به اینکه ازدواج سومی در کار نباشه
نوشته اصلی توسط Hadi میای تا با هم من و تو نوید بریم آبمونو بریزیم رو سر داماد چطوره ؟ عروسم لیست بزنه کم کم فازت داره عوض میشه ها... حالا تو برو اگه فامیلاشون اینا خوب بودن من و حسینم میرسیم کلا برنامه ـتُ تغییر میدیم
نوشته اصلی توسط penhold
نوشته اصلی توسط pirana باشه ولی منم عروسُ میبرما من دیگه کاری با عروس ندارم پیشکش مال خودت فقط نوبت رو رعایت کن نوشته اصلی توسط pirana مادرش خرابِ هیکی امشب دوماد بشه ببین چقد دوست دارم که با وجود اینکه امشب دوست خودمم دوماد میشه ولی گفت فدات شم حالا که نگفتم به همه فحش بدی اصلا من نمیدونم کی عروسی میگیره **** ولی تو دلت فحش بده به مادرشوهر و خود شوهر اینو بگو بفرست براش نوش جان کنه
نوشته اصلی توسط Hadi من دیگه کاری با عروس ندارم پیشکش مال خودت فقط نوبت رو رعایت کن فدات شم حالا که نگفتم به همه فحش بدی اصلا من نمیدونم کی عروسی میگیره **** ولی تو دلت فحش بده به مادرشوهر و خود شوهر اینو بگو بفرست براش نوش جان کنه خب حالا موفق شدیم با یه پولتیک کثیف از فکر عروس بکشیمت بیرون کم کم شروع کن به فراموش کردنش
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 27 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 27 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن