نوشته اصلی توسط pirana اواتار منم 4k میکنی؟ نداری سازیزشو ؟
rebasss
نوشته اصلی توسط Hadi خوشم میاد تا تگت میکنم عین جن ظاهر میشی معلومه از اسم آواتارت کی آبشو ریخته آره از آواتار تو هم زیادی معلومه ببین از بس آب ریخته شده روش داره به دور دست خیره شده
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
نوشته اصلی توسط pirana این مونگول با این امضاش صادقِ؟ مونگول خودتی نگبت
نوشته اصلی توسط Hadi باشه دمت قیژ آخرسرم قول میدم آلت همه رو به انضمام 2 تخم تسبیح گوی برق بندازم مال منم برق بنداز دیوث
نوشته اصلی توسط pirana این مونگول با این امضاش صادقِ؟ آره بابا شاسگول اسمشو اول میخواست بزاره Jakesh 2 بعد گفتم خیطه بابا حداقب بزار صادق برقی کلاسشم بیشتره هر کی بیاد ببینه یوزرشو فک میکنه برق کشِ ساختمانه دیگه نمیدونه که تو کار شریف و پراهمیت برق انداختنه
نوشته اصلی توسط Hadi آره بابا شاسگول اسمشو اول میخواست بزاره Jakesh 2 بعد گفتم خیطه بابا حداقب بزار صادق برقی کلاسشم بیشتره هر کی بیاد ببینه یوزرشو فک میکنه برق کشِ ساختمانه دیگه نمیدونه که تو کار شریف و پراهمیت برق انداختنه گم شو برق انداز کثیف همین چند وقت پیش واسم برق انداختا حالا یادش نیست تو باید به امیر میگفتی اسمتو بذاره هادی دیوث برق انداز
نوشته اصلی توسط nice boy مال منم برق بنداز دیوث نکبت گرگ گرسنه اون یارو زیاد برات برق انداخت بست نبود ؟ تو فقط باید مال منو برق بندازی دیگه 10 بارم دادم دهنت تکیه بر جای بزرگان ؟ نمیدونم چی یه ضرب المثلی میگن که ادامه ش میگن هرگز نتوان زد گزاف یه همچین چیزی
نوشته اصلی توسط Hadi نداری سازیزشو ؟ سایز 4k؟
نوشته اصلی توسط Hadi نکبت گرگ گرسنه تو زیاد مال اون یارو رو برق انداختی بست نبود ؟ تو فقط باید مال منو برق بندازی دیگه 10 بارم دادم دهنت تکیه بر جای بزرگان ؟ نمیدونم چی یه ضرب المثلی میگن که ادامه ش میگن هرگز نتوان زد گزاف یه همچین چیزی برو عامو زیادی خوردی میدونم صد دفعه گفتم نخور خوب نیست ببین داری هزیون میگی هزار بارم بهت بدم بست نیست تکیه بر ک.یر هم نمیتونی بزنی چه برسه به بزرگ
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 119 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 119 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن