نوشته اصلی توسط rebasss جای صوبتی باقی میمونه!؟ من هم سن و سال اینا بودم بزرگترین لذتم گوزیدن زیر دوش حموم بود
azade, marshall, pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط rebasss دهنت به معنای واقعی سرویس نزار اینا رو منم نوستالژی باز رفتم به دوران دبیرستان نمیدونم سال 76 یا 77 بود این اومد و همه رو اسیر خودش کرد
azade, pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط penhold @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] توضیح کامل باشه لطفاً یعنی شورت زنونه میپوشی تو؟
azade, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط MaMaTiR یعنی شورت زنونه میپوشی تو؟ مگه تو میپوشی ؟
نوشته اصلی توسط penhold مگه تو میپوشی ؟ صابر گفت شورت مردانه.. جوری خودتو به نفهمی زدی گفتم حتما زنونه میپوشی
نوشته اصلی توسط MaMaTiR صابر گفت شورت مردانه.. جوری خودتو به نفهمی زدی گفتم حتما زنونه میپوشی شورت تو معروفه به من چه
نوشته اصلی توسط penhold شورت تو معروفه به من چه شورت دوست داری .. نه؟
نوشته اصلی توسط MaMaTiR شورت دوست داری .. نه؟ تو هم فقط بلدی همینو بگی وقتی چیزی نداری واسه گفتن
نوشته اصلی توسط penhold تو هم فقط بلدی همینو بگی وقتی چیزی نداری واسه گفتن این تیکه کلام منه کاری کردم همه تو خوابگاه ی چیزی میشد میگفتن دوست داری؟
نوشته اصلی توسط MaSiHa عشق مـــــــــــــــن نوشته اصلی توسط rebasss جای صوبتی باقی میمونه!؟ حالت تهوع بهم دست داد خوش به حال خانواده هاشون
8813222, azade, erfan1373g, pirana, rebasss
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 85 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 85 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن