حالا میای میندازمت میبینی
450 تومان چیه که شر خر بخواد
نع رو دبیر ادبیات شانس نداشتم ، همشون درب و داغون بودن ؛ من کلا از درسای فرمولی خوشم میاد ؛ حفظی جات مورد علاقم نبود
دم پدرت گرم واقعا
نه پدر اهل کتک زدن نبود ؛ زنگ زدن خونه به خواهرم گفتن اونم به مادرم گفتش ، نگو مادرم فک کرده من تو مدرسه چیزیم شده اینا اینطوری گفتن که زیاد نترسه ، وقتی اومدم خونه مادرم که دید سالمم خیالش راحت شد واسه اینکه صفر گرفتم حرفی بارم نکرد
یادمه یبار ریاضی رو تک گرفته بودم از این امتحان ماهیانه ها ، رفتم به پدر دادم که امضاش بکنه ببرم به معلم اون زمانمون نشون بدم ، پدر نگاه کرد ورقه رو پرت کرد یه گوشه یه اخم کرد گفت امضا نمیکنم این چه وضع درس خوندنه ، دیگه از اون به بعد خودم افتادم به درس خوندن ...
چشِم
بعضی چیزا باید خاطره بشه و دیگه نرفت سراغش تا خاطرات خوب ازش باقی بمونه
سیتمش شخمی بود با ، نمیدونم 4.5.1 بود یه همچین چیزی ، با انگلیس دهنم صاف میشد بهش گل بزنم ، یادش بخیر تولدو ، هنوز زندست این تولدو؟
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
یکی از فانتزیام اینه که "ساقی گوید، یک جام دگر بگیر و من نتوانم"
لامصب همیشه میتوانم
از خوبیای زندگی مجردی براتون بگم که میشه همه بطری های تو یخچال رو سه متر بکنی تو حلقت، و مطمئنی همه دمپایی خیس ها آب توشونه.
.Ehsan, 8813222, alireza444, azade, erfan1373g, marshall, MaSiHa, mdm123, Milik, pirana, R A S O O L
چند ساله که باب شده با لباس سفید میرن خونه بخت،با لباس رنگی رنگی و یه ماشین خوب و یه حساب پر پول بر میگردن خونه دَدی!
.Ehsan, 8813222, alireza444, azade, erfan1373g, marshall, MaSiHa, mdm123, Milik, pirana, R A S O O L
قبلنا میگفتن ،
وقتی میری بیمارستان اینقدر مریض بدتر از خودت میبینی که درد خودتو فراموش میکنی
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ولی الان تو بیمارستانها از بس دختر و پرستار خوشگل و داف میبینی کهشــ.قدرد هم به دردهای دیگت اضاف میشه
این پسرایی که عکس دختر میذارن رو پروفایلشون و با اسم دختر میان....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اینا میخوان کــ.ون بدن روشون نمیشه.....!!!
خداقوت کــ.ونیا:)))
در حال حاضر 83 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 83 مهمان ها)