[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پروکسی رو ول کن چیپس و ماست بیارم یا بستنی؟
داشتم دان میکردم یکی از بچه ها کنارم بود ، گفتم از اسم و قیافه ی کاور میخوره که حیف حجم باشه ، ولی انصافا یه دیقشو گوش دادم ؛ از سیاوش عزیز که بابت یه ماه کار کردن برای گرفتن یک دیقه از وقتمون نهایت تشکر رو دارم
چیز تو اون دوییدنتون ، شاخ به شاخ شدین عاخه؟
صد بار گفتم با سرعت مطمئنه راه برو و فاصلتو با بقیه آدما حفظ کن
استقلال اهوازتون ، خداییش یه توپم نیاوردین ، تیم تمرین نکرده ی ما اگه تمرین داشت چندتا میزد
آمدم که غیبتمو اعلام کنم
سهم منو بزار کنار داری میای برام بیار
اولا که زنا پیراهن مردونه نمیپوشن؟
دوما که خو شلوار میگرفتی ، گیر دادی به تی شرت چرا؟
سوما میدونستی خیلی نامردی؟
پوریا از همون بی هوشیش میترسه ، هوا گرمه شرجیم که هست ، خود به خود دکتر تو این هوا تحریک میشه
عای عای من مسیرم بخوره به کرج ، این نویدو بر میدارم میایم خراب میشیم رو سرت ما رو ببری از اون صبونه ها بخوریم که تا شام سیر باشیم
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
هر کدوم داشتیم یه طرف دیوار میدویدیم سر 4راه خوردیم به هم اگه شاخ به شاخ بود که چیزیم نمیشد پیشونی خیلی قوی ترِ... از گوشه زدیم ایربگ ـمونم باز نشد گوشه ابروم شکست
نقص فنی داشتم سرعتم مطمئنه بود
میتونی تفاوت استقلال اهوازمون و استقلال خوزستانمون رو روی نمودار توضیح بدی برام؟
سهم تو محفوظِ عزیزم دارم برات تا بیام
چیپس و ماست بزنید عزیزدلتون فارغ شد... 149شکم زاییدم تا فارغ شدم... پس از اینم کمتر از مهندس بهم بگید شاکی میشم
مهندس پیمان... عزیزم اولشُ اروم شروع کن اخرش کم نیاری... خدا قوت
در حال حاضر 80 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 80 مهمان ها)