نوشته اصلی توسط Rasoulh111 ببین چقدر بهم میان با غیرت ترین مرد و وفادارترین زن دنیا
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
AL222, Malware, MaMaTiR, rebasss
نوشته اصلی توسط tandis_m ولي با توجه به "زر نزن" اسم مناسبي نيستا بيا خوب شد؟ دلت خنك شد؟ بچم آتي رفته تو فكر مث اینکه داره سو تفاهم بوجود میاد /
Malware, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط Rasool24 تو که تو تاپیک بغلی دیدمت دیگه سلام کردنت چیه مایر و شایر سلام سلامتی میاره
Malware, P!nk Rose, rebasss
نوشته اصلی توسط MaMaTiR سلام سلامتی میاره بدجوری این روزا درگیر آلبوم هستم ! به مناسبت روز دخی یک شعر دیگر در وصف معشوق دل ( خان منشی ) نوشتم با یه تنظیم کانتری راک میخوام بزارم سرکاستی آلبوم
Malware, MaMaTiR, P!nk Rose, rebasss
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 سلام نوشته اصلی توسط Rasool24 سلام عزیز دل خوبی ؟ خوشی ؟ همه چیز آرومه ؟؟ مرسی بد نیستم تو خوبی؟ ای شکرِ خدا نوشته اصلی توسط MaSiHa مث اینکه داره سو تفاهم بوجود میاد / نه خیالت راحت ...
Malware, MaMaTiR, R A S O O L, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط Snow White به من میخندی دلم شکست
Malware, MaMaTiR, P!nk Rose, R A S O O L, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط Rasool24 با غیرت ترین مرد و وفادارترین زن دنیا مگه شکی داری به این جمله
نوشته اصلی توسط Rasool24 بدجوری این روزا درگیر آلبوم هستم ! به مناسبت روز دخی یک شعر دیگر در وصف معشوق دل ( خان منشی ) نوشتم با یه تنظیم کانتری راک میخوام بزارم سرکاستی آلبوم منشی مُرد
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [/CENTER] به من میخندی دلم شکست
Malware, MaMaTiR, rebasss
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 عمتهحقیقته دیگه حسود حسین رسول گلنار امد بزن تو دهنش با گلنار نمیشه.. سرعت عکس العملش از دیشب بالا رفته.. ناکس مثل ماتریکس جاخالی میده
Malware, P!nk Rose, R A S O O L, rebasss
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 67 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 67 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن