آهای خزون ِ داغِ ما...بی بهاری ......... شبیه چهره ام شدم کجای کاری
طنین موج و ساحلم... خبر نداری
آهای خزون ِ داغِ ما...بی بهاری ......... شبیه چهره ام شدم کجای کاری
طنین موج و ساحلم... خبر نداری
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روز دختر بر همگی مبارک
!?Who Cares؟!
الهي قربونت برم كوچه علي چپ كجاست؟
براي بچه هاي اين تاپيك نبايد سوءتفاهم پيش بياد آرمين جان وگرنه اسم تاپيك رو بايد عوض كرد من تحمل خاله زنك بازي ندارم هر كسي مختاره هر فكري دوست داره بكنه اصلا مهم نيست البته تا زماني كه به زبون نياره در غير اينصورت ديگه كلامي با كسي صحبت نميكنم اينجا براي من دختر و پسر كوچيك و بزرگ همه عزيز دلن همه اسپم قلب ميگيرن به همه احترام ميذارم با همه شوخي دارم ( البته نه هر شوخي) و صد البت آتي قصد شوخي داشت پس به دل نگير عزيزم
ممنون عزيزم
زور زوري دارين به منم تبريك ميگينا
الهي
ویرایش توسط tandis_m : 08-16-2015 در ساعت 07:50 PM
در حال حاضر 83 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 83 مهمان ها)