نوشته اصلی توسط mojtaba00222 بسی زیبا فقط نمیدونم چرا همش صورتت نصفه س همه قراره ببینن منو مگه؟ :| تو و اونایی که باید میدیدین دیدین دیگه
rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط MaSiHa آرام مگه حذف بدیه سرع جبهه گرفتی / دیدم داری تند میری گفتم آرام وگرنه اصلا قصدم توهین نبود اما شما می تونی هر جور برداشت کنی ! نوشته اصلی توسط Snow White مجی من اصلا با ایشون حرف نزدم من نظرمو به مینا گفتم ایشون میگن ارام!!!!!!!!!!!!!!!!!! یه صلوات بلند ختم کنید
P!nk Rose, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط MaSiHa آرام مگه حذف بدیه سرع جبهه گرفتی / دیدم داری تند میری گفتم آرام وگرنه اصلا قصدم توهین نبود اما شما می تونی هر جور برداشت کنی ! نه خیلی حرفِ خوبیه ... قصدتون دقیقا توهین بود منم برداشتمو کردم...
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 یه صلوات بلند ختم کنید مجی به نظرت توهین رو با صلوات ختمِ به خیر میکنن؟
نوشته اصلی توسط Snow White نه خیلی حرفِ خوبیه ... قصدتون دقیقا توهین بود منم برداشتمو کردم... من که با شما رودرواسی ندارم؟ ! اگه توهین بود می گفتم توهین بود ! شما برداشتتو بکن !
نوشته اصلی توسط Snow White مجی به نظرت توهین رو با صلوات ختمِ به خیر میکنن؟ ادامه ندید خواهشا .... یه حرفی زیدید تموم... بیخیالش
نوشته اصلی توسط MaSiHa من که با شما رودرواسی ندارم؟ ! اگه توهین بود می گفتم توهین بود ! شما برداشتتو بکن ! با این که باهاتون همکلام نبودم ترجیح میدم زین پس هم همینطور باشه ...
نوشته اصلی توسط Snow White با این که باهاتون همکلام نبودم ترجیح میدم زین پس هم همینطور باشه ... چه نفاهمی/ منم همین حسو دارم !
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 ادامه ندید خواهشا .... یه حرفی زیدید تموم... بیخیالش مجی من از اولم کاری باهاشون نداشتم ایشون پریدن وسطِ بحثِ دو نفرِ دیگه
mojtaba00222, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط Snow White مجی من از اولم کاری باهاشون نداشتم ایشون پریدن وسطِ بحثِ دو نفرِ دیگه بجا این چیزا بپر دو تا سلفی بگیر بیا
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 261 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 261 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن