من چه کلماتی استفاده کردم در مورد تو ؟؟!! امیر سوسکه و امیر سیاه ؟! دیگه چی خودت بگو در مورد تو چی گفتم ؟!
من اون موقع تهدید کردم چون باید اینکارو میکردم که چند تا بچه بیخیال شن و اینقد تیکه نندازن و ... نه تو که کاری نکردی ، فقط سریع پُستایی که من با سند و مدرک گذاشتم رو در کسری از ثانیه پاک کردی ! اصلاً کاری انجام ندادی که
من نمیدونم این کلمه ما رو نبین یعنی چی ؟! نه این کلمه یعنی چی ؟ یعنی اینکه من بزرگم و برای تو ارزش قائل نیستم یا برعکس ؟ !
به من مربوط نیست که احسان صالحی چیکار کرده !! به من چه که رفته به همه پیام داده و ... این یارو از همون اولش اینکارو میکرد و دنبال ادمین شدن بود !! مگه یادت رفته اون قضیه که اگه ما حمایتت کردیم و این آقا رسوا شد !!! خودم تاپیک زدم و رسواش کردم ، من و مثال من از حمایت کردیم و ...
بحثی نیست ، اگه دقت کنی هفته پیشم اونا شروع کردن و من جواب ندادم تا تو اومدی و بیانیه در کردی که عقده ای و روانی و 24 ساعته اینجا پلاسی !! اینا توهینه یا امیر سوسکه و امیر سیاه ؟!
مشکل ما اینه که نمیتونیم بدون توهین با هم بحث کنیم همین !! مشکل ما غرور بیش از حد ِ ! البته نمیگم تو مغروری ولی یه بحث الکی تا کجا ادامه پیدا کرد و ... البته من نمیگم بی تقصیر بودم و دیدی بارها عذرخواهی کردم و تاپیک هم زدم ولی یه بار دو بار چند بار دیگه !! تا چه حد خودمو کوچیک کنم ؟!
من اگه بهم توهین بشه تا آخرش واستادم و کوتاه نمیام ! تو هر پُستی که من زدم رو پاک کردم در صورتی که اگه پاک نمیکردی شاید اینهمه مشکل به وجود نمیومد
این مردک احسان صالحی رو هم دارم براش ، بخواد ادامه بده شجره نامشو میریزم کف این تاپیک که بره شکایت کنه
من دیگه نمیخواستم بیام که دیگه جنجال نشه ولی امروز صبح اومدم و پُستا رو خوندم مجبور شدم یوزر بسازم ! من دیگه فعالیتی ندارم ولی اگه کسی مثه این یارو صالحی پیداش بشه مجبورم پُست بدم !