نوشته اصلی توسط Shahin بچه ها کسی زلزله رو احساس کرد؟ تهران و بخشی از کرج ساعت چند؟ من توی ماشین بودم یه چیزی حس کردم باورم نشد
P!nk Rose, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana با من حرف میزنی دهنتُ ببندا با دوزدغترت از جلو چشام خفه شو حیف دوز دغتر ندارم وگرنه میگفتم بیاد
P!nk Rose, pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana واقعا این حرفت حالمُ خراب کرد... از صابر و محتبی بپرس عکسای واتساپ من چطوریِ... واقعا میخواستم واست درست کنم هر چی نوید میگه من تکذیب میکنم
صوفی و کنج خلوت ...
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط MaSiHa @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] جون دلم؟
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 از جلو چشام خفه شو حیف دوز دغتر ندارم وگرنه میگفتم بیاد خودت گیر عجب ادم خری افتادی نه تربیت داری نه خونوادگی اَخـِــــــــــــی
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 هر چی نوید میگه من تکذیب میکنم ای متکذب آرام
نوشته اصلی توسط Malware خیلی طولانی شده نبودت! زودتر بیا دیگه! بیا تا بیش از این اینجا تم قبرستون نگرفته! تم قبرستون نگیــــــــــــــری... نبودت طولانی نشـــــــــــــه... قربانـــــــــــــــــت... بوس بوس
نوشته اصلی توسط pirana خودت گیر عجب ادم خری افتادی نه تربیت داری نه خونوادگی اَخـِــــــــــــی صداتو برای من داد نزن اگه دلت سوخت بیا دوز دغترم شو
نوشته اصلی توسط pirana ای متکذب آرام ارام خودتی عوضی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 263 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 263 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن