روزها نمی گذرند،
ما میگذریم
از هم
و هیچکس سوالى نکرد
حداکثر سرعت مجاز
چه بود . .
روزها نمی گذرند،
ما میگذریم
از هم
و هیچکس سوالى نکرد
حداکثر سرعت مجاز
چه بود . .
آیا میدانید خیار گلخانه ای بدلیل ندیدن نور خورشید سرطان زا و خطرناک اند.
☑ آیا میدانید موز بجای هوای گرم جنوب در گلخانه های شهرهای مختلف از جمله شهرهای شمالی آن هم توسط کاربیت در ظرف چند روز بطور انبوه به عمل می آید و موجب تولید مرض است و موز یبوست زاست
☑ آیا میدانید در اکثر کارخانه های آبلیموهای صنعتی حتی یک عدد لیمو هم وارد نمی شود و آب لیمو صنعتی از (( آب کاه)) بعلاوه برخی اسانسها و جوهر نمک تولید می شود که همین امر موجب ته نشین نشدن محتوای آب لیمو می باشد
☑ آیا میدانید کره گیاهی دروغی بیش نیست و با مواد پایه ای نفت و در برخی کشورها فضولات انسانی تولید می شود و موجب تشکیل پلاک اتروم در عروق کرونر قلب و بیماری های ایسکمیک قلبی می شود و شعار ((کره مارگارین(گیاهی)دوست قلب شما)) فریب افکارعمومیست
☑ آیا میدانید نوشابه ها موجب آسیب دیدگی سلولهای کبدی بیقراری نامنظمی ظربان قلب به علت
وجود بنزوات سدیم و کافئین می شود
☑ آیا میدانید گاز co2 موجود در نوشابه سبب پوکی استخوان می شود, فسفر و اسید فسفریک آن رقیب کلسیم سطح استخوان و موجب نرمی استخوان می شود
هر كه با عشق آشنا شد، مست شد
وارد يك راه بي بن بست شد
كاش در جامم شرابِ عشق باد
خانه ي جانم خرابِ عشق باد
هر كجا عشق آيد و ساكن شود،
هرچه ناممكن بُوَد، ممكن شود
در جهان هر كار خوب و ماندني ست؛
رد پاي عشق در او ديدني ست
شعرهاي خوبِ ديوان جهان
سِر عشق است و سرود عاشقان
"سالك" آري...؛ عشق رمزي در دل ست
شرح و وصف عشق كاري مشكل است
عشق يعني شور هستي در كلام
عشق يعني شعر، مستي والسلام...!
مولانا
من عاشق هیرو بودم با اینکه بارساییم ولی عاشق این هیرو بودم اصن میبینمش حال میکنم حالا اگه بتونم فردا برم استادیوم عالیه ! اخرین باری که رفتم استادیوم هفت هشت سال پیش بود
عین بادیگاردا میشی
سفر کاری بود ! تازه امسالم شاید بریم
بله تشکر زدم چقدم تحویل گرفته بودی منو اون زمان یکم مغرور بودم مگه نه ؟ همه میگن ازدواج کردی اخلاقت بهتر شده
به خصوص فرهنگ حسین ممه تیر
بله میفهم مجبوری منم شهریور + آبان که آبان رو حتماً باید یادم بمونه وگرنه تو پارک باید بخوابم
در حال حاضر 96 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 96 مهمان ها)