نوشته اصلی توسط rebasss مخازه والا از نظر من دختره حوصله نداره ، من که حوصله دارم ، دختره فقط دراز بکشه کافیه من خودم کارمو انجام میدم نیازی به حوصلش نرم کارات به راه باشه ایشالا ای جان چه خودکفا
pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط Snow White کارات به راه باشه ایشالا ای جان چه خودکفا آخرش سفرت جور شدا این همه چس ناله کردی اینجا
P!nk Rose, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana آخرش سفرت جور شدا این همه چس ناله کردی اینجا نه نشد والا
نوشته اصلی توسط Snow White نه نشد والا 2 3روزی پیدات نبود گفتم سفرت جور شد آرام رفتی و برگشتی
نوشته اصلی توسط pirana 2 3روزی پیدات نبود گفتم سفرت جور شد آرام رفتی و برگشتی نع ارام بودم فقط
نوشته اصلی توسط 177 ميخند؟ نوشته اصلی توسط rebasss لیوان چایی مگه آدمو حیوان میکنه؟ یه زمانی عشق حرمت داشت ... دوست داشتن حرمت داشت ... الان متن عاشقانه میزارن میگن حیوون بگو دوستت دارم هایت را ... عجب دوره ای تو این زمونه شده شرلوک مینا دهنت سرویس ، با اختلاف بهترین جک این چن وقته فدا بشم من تازه خبر نداري آرمين به من گفت آروم باش ، خيلي احساس صميميت بهم دست داد بيشتر شبيه خانم مارپلم نه؟ ايني كه براي شما جوكه براي ما خاطرات زندگانيه نوشته اصلی توسط pirana خیلی باحال گفتی خب حالا منم از همین میترسم... زیاد میرم تو جاده... پیش میاد که پلیس راه نگه میداره مدارک بررسی میکنه...
177, P!nk Rose, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana ایشالله عمه خواهم شرحه شرحه از فراق در اینده ای نزدیک شاهد شغل عمه فروشی خواهیم بود جا عمه ای هم میاد آهای عمه فروش بعله ... عمه خوب چی داری
pirana, tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana خوشم نمیاد از اونا الان میخوام برم بگم میشه باز فرم بدید بهم برم چشم پزشک... یه پولی بذارم کف دستش بگم بدون عینک بزنه منم یکی 0.5 یکی 0.75 ولی وقتی گواهینامه گرفتم تازه یادم اومد چشمام ضعیفه
نوشته اصلی توسط tandis_m ميخند؟ به جون خودم شاهکار قرن 21 فقط خودتی یعنی شاهکار کردی
tandis_m
نوشته اصلی توسط Malware لباس گرم بپوش سرما نخوری! 2 شب اول سرد بود.. 2 روزه خوب شده ردیفی؟
P!nk Rose, tandis_m
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن