دفتر دوشنبه های بی کسی میگه ...
دفتر دوشنبه های بی کسی میگه ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
عینکتون ارزونیتون سانتافه نمیدیم بهتون حالا که اینطوری شد 80 به 20 تازه لُنگ میدم دستت ماشینو هر روز تمیز کنی
هی هی هی بمیرم برای مظلومیت پس گوشه ی چاه مظلوم وایستاده بودی واسه همین بود
بارون بوده یا سیل ؟
من نمیدونم این چه اصراری داره بشه ادمین اینجا تا حالا که جرات نکرده به من پخ بده وگرنه حالشو میگرفتم
great ینی ملکه انگلیس باید فکری برای great britain بکنه مردک همش میگه بلدم بلدم بلدم سر از کیون خر در نمیاره
حالا بزار آی پیش رو با مشخصات میزارم تو همین تاپیک
خوب باز جای شکرش باقیه و کارش راحت تره این روزا تجربی وحشتناک سخت شده
ای بابا خیلی لوس بار اوردیشابین دخترای تهرانی کمتر پیدا میشه همچین دختری خداحفظش کنه, ایشالا که موفق باشه
کار خوبی میکنی واقعا , واسه خودشم بهترینه که بمونه پیش خودت...شهر غریب و تنهایی خیلی سخته بعید بدونم خودشم دووم بیاره اونم با این شرایط
شک نکن همینه و درست میشه...مهر شه بره مدرسه و دوستاش و رقابت و....باز برمیگرده ....تا جایی که یادمه درسخون بود پس اصلا جای نگرانی نیست
عینک خفن آوردیم... سانتافه ـتونُ بردیم عاقا این که خیلی ظلمِ... دست کم بگو 80 40
آره دیدی که چه وضعی داشتم این همه درس بخونی بری سرکار وسط بیابون بالاسر چاه یه همکار خانومم نداشته باشیهی هی هی بمیرم برای مظلومیت پس گوشه ی چاه مظلوم وایستاده بودی واسه همین بود
بارون بوده یا سیل ؟
ولی من باهاش دهن به دهن نمیشم... همجین آدمی مثل ماشین زباله میمونه... چرا باید نزدیکش بمونم؟من نمیدونم این چه اصراری داره بشه ادمین اینجا تا حالا که جرات نکرده به من پخ بده وگرنه حالشو میگرفتم
یه اشنا کلفت توی پلیس فتا داریا... فتـــــــــــــات... قربانت... بوس بوسgreat ینی ملکه انگلیس باید فکری برای great britain بکنه مردک همش میگه بلدم بلدم بلدم سر از کیون خر در نمیاره
حالا بزار آی پیش رو با مشخصات میزارم تو همین تاپیک
در حال حاضر 88 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 88 مهمان ها)