نوشته اصلی توسط Herzeleid دخی درسخون شد؟؟ فعلا كه ديشب يه دعواي حسابي باهاش كردم گريه ش انداختم تا آروم شدم
Herzeleid, Malware, pirana
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 برم براش؟؟؟؟ کوفته نوشته اصلی توسط pirana اوه اوه اوه بچه ها میپرسن کجا؟ خودشون میدونن
Malware, pirana, tandis_m
نوشته اصلی توسط Snow White آرایشگرم خراب کرد تو که منو دیدی نامرد چکی ـش کردی وقتی خراب کرد؟ من تکذیب میکنم ما که لاین و آلوچه و لواشک و این چیزا نداریم که
Malware, tandis_m
نوشته اصلی توسط Snow White به این ابرو میگن پاچه بُز؟ من نمیدونم چرا همه عکسات نصف صورته
نوشته اصلی توسط tandis_m فعلا كه ديشب يه دعواي حسابي باهاش كردم گريه ش انداختم تا آروم شدم اَخـــــــــــــــــی... چرا پس؟
نوشته اصلی توسط tandis_m فعلا كه ديشب يه دعواي حسابي باهاش كردم گريه ش انداختم تا آروم شدم ای بابا ای بابا
نوشته اصلی توسط Snow White خودشون میدونن ابراز بی اطلاعی فرمودند
نوشته اصلی توسط pirana چکی ـش کردی وقتی خراب کرد؟ من تکذیب میکنم ما که لاین و آلوچه و لواشک و این چیزا نداریم که اره انقد سرش داد زدم که نگو عجب نوشته اصلی توسط mojtaba00222 من نمیدونم چرا همه عکسات نصف صورته کاملشو اجازه ندارم بذارم
نوشته اصلی توسط pirana ابراز بی اطلاعی فرمودند بگو بهشون با این ابراز آتی لب از لب باز نمیکنه
بفرمایید چایی
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 165 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 165 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن