نوشته اصلی توسط Rasool24 این نادان دیگه 2 ساعت رفته با عکس آتی ور میره که پازل درست کنه واقعا نبوغتون از درازا تو حلقم تو بخواب الان کور میشی نکبت
tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana تو بخواب الان کور میشی نکبت خوابم نمیاد
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
pirana, tandis_m
اینو بذارم آواتار یا همینی که هست خوبه؟
Herzeleid, Malware, pirana, tandis_m
نوشته اصلی توسط Rasool24 میبینی با همسی آینده من چیکار می کنه باو من طاقت اون مروارید هایی که بر گونه اش سرازیر میشه رو ندارم با خودتم از این کارا میکنه جرات داری درس نخون حالا هی بشین خاطرات یک دلقک بخون
نوشته اصلی توسط Snow White اینو بذارم آواتار یا همینی که هست خوبه؟ شما هرچی بزاری خوبه فقط عاجزانه تقاضا دارم از لبات عکس نزار
نوشته اصلی توسط Herzeleid بله پلی شد جدا بار اول صداتو شنیدم گرخیدم من آهنگ نخوندم اصلا. نکنه همون خواننده اتریسا رو میگی که به مینا هم دادم گوش کنه؟
Herzeleid, pirana, tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana با خودتم از این کارا میکنه جرات داری درس نخون حالا هی بشین خاطرات یک دلقک بخون خودم عیبی نداره . اون طفل معصوم رو اذیت می کنه
نوشته اصلی توسط tandis_m قصدم همون تلنگره بود ديگه منتها انتظار نداشت اشكش در اومد خشم مينا
نوشته اصلی توسط Herzeleid اهوم! یه اهنگم خونده بود خب حالا نمیدونم افکت بود یا واقعا این قدر صداش خوفه |: من نشنيدم نوشته اصلی توسط pirana میگم... همون کتکش بزنی بهتر از اینِ که یه سری اینطوری دعواش کنی زحمتایی که میکشی هم به رخش بکشی که بابا به رخ كشيدن نيست متوجه كردنه بايد بفهمه با اين شرايط دليلي نداره هزينه كنم مگه به مردم بدهكارم نوشته اصلی توسط Rasool24 میبینی با همسی آینده من چیکار می کنه باو من طاقت اون مروارید هایی که بر گونه اش سرازیر میشه رو ندارم رسول برو بخواب تو، طبع شاعرانه ش گل كرده حالا نوشته اصلی توسط Rasool24 اصلا خودم مخلصشم هستم تمام مخارجش رو تقبل نمی کنم 30 تومنتو پس گرفتي؟
Herzeleid, pirana
نوشته اصلی توسط Snow White اینو بذارم آواتار یا همینی که هست خوبه؟ نه سوراخای دُماخش پیداس خوب نیست اینُ بذار
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 98 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 98 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن