نوشته اصلی توسط Rasool24 شما هرچی بزاری خوبه فقط عاجزانه تقاضا دارم از لبات عکس نزار :|
pirana, tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana نه سوراخای دُماخش پیداس خوب نیست اینُ بذار مرض نوید
نوشته اصلی توسط Rasool24 خودم عیبی نداره . اون طفل معصوم رو اذیت می کنه در مورد اون طفل معصومم هروقت که *** کردی جلو باباش بگی همسر آینده من میتونی اظهار نظر کنی
tandis_m
نوشته اصلی توسط tandis_m رسول برو بخواب تو، طبع شاعرانه ش گل كرده حالا 30 تومنتو پس گرفتي؟
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Snow White اینو بذارم آواتار یا همینی که هست خوبه؟ نه اين خوب نيست نوشته اصلی توسط pirana با خودتم از این کارا میکنه جرات داری درس نخون حالا هی بشین خاطرات یک دلقک بخون واي عالي بوووووووووووود نوشته اصلی توسط Snow White من آهنگ نخوندم اصلا. نکنه همون خواننده اتریسا رو میگی که به مینا هم دادم گوش کنه؟ كي به من آهنگ دادي؟ الان بفرست زود تند سريع
pirana
نوشته اصلی توسط pirana در مورد اون طفل معصومم هروقت که *** کردی جلو باباش بگی همسر آینده من میتونی اظهار نظر کنی منو از باباش می ترسونی ؟؟ برو ازخدا بترس
نوشته اصلی توسط Snow White من آهنگ نخوندم اصلا. نکنه همون خواننده اتریسا رو میگی که به مینا هم دادم گوش کنه؟ تو نبودي؟؟ مگه بازم اتريسا داريم
من برم يكم به كارام برسم ميام
نوشته اصلی توسط tandis_m بابا به رخ كشيدن نيست متوجه كردنه بايد بفهمه با اين شرايط دليلي نداره هزينه كنم مگه به مردم بدهكارم نه کار خوبی کردی گاهی لازمِ
نوشته اصلی توسط Snow White اینو بذارم آواتار یا همینی که هست خوبه؟ اين بيشتر مناسب مادر جانه تا شما
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 79 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 79 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن