نوشته اصلی توسط Milad16+ فن صفاریان اسم اون عقب افتاده رو نیار اینجا به ما نمی خورین
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
tandis_m
نوشته اصلی توسط Shahin اگه خیلی قشنگه لینک بده تو آهنگ مادر چاوشی رو گوش نکردی؟؟
نوشته اصلی توسط Shahin میگم تو که آشپزیت خوبه بیا به منم یاد بده! دارم میرم اصفهان گشنگی نکشم میری خودت یاد میگیری... نیاز پدرِ ابتکار است منم از اول بلد نبودم که دوره دانشجویی تنها شدم مجبور شدم یاد بگیرم
Malware, tandis_m
نوشته اصلی توسط Rasool24 تو آهنگ مادر چاوشی رو گوش نکردی؟؟ جان من؟؟ نمیدونستم تنظیمش مال بهروز صفاریانه!
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
نوشته اصلی توسط pirana تازه روزه هم بودیم... ننگ بر ما مرد نمیبینم میلاد گزینه ی مناسبیه با ابروهاش
!?Who Cares؟!
pirana, tandis_m
نوشته اصلی توسط Shahin جان من؟؟ نمیدونستم تنظیمش مال بهروز صفاریانه! از دنیا عقبی چند ماه
نوشته اصلی توسط Milad16+ غم و شادی پلی شد (شهاب اکبری ) نوشته اصلی توسط Rasool24 آهنگ مادر پلی شد (استاد بهروز صفاریان )
نوشته اصلی توسط pirana میری خودت یاد میگیری... نیاز پدرِ ابتکار است منم از اول بلد نبودم که دوره دانشجویی تنها شدم مجبور شدم یاد بگیرم یعنی از هیچکی کمک نگرفتی؟ حداقل ها رو که باید بلد باشی
نوشته اصلی توسط tandis_m همسايه نيستيم ولي خيلي نزديكيم شايد 10 دقيقه تو پخ ميگم همینجا بگو خب میخوام اسم پسرتُ بذارم جای اون ... توی پ.خ آدرسم بده ببینم کجای گوهردشتی
نوشته اصلی توسط Rasool24 از دنیا عقبی چند ماه نامرد آهنگو گوش کرده بودم ولی نمیدونستم تنظیم کنندشو
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 220 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 220 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن