نوشته اصلی توسط pirana خب این تیراژه رو از کجات آوردی پرسیدی؟ کسی بهت گفته؟ ازش بپرس کدوم منطقه ـس! قرار بود بیام اونجا کار کنم
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
Malware, MaMaTiR, tandis_m
نوشته اصلی توسط Malware ماشالله، خو یه هایی، یه هویی، اتفاق به این مهمی بعد چیزی نمیگی؟! اشالله شاهد موفقیت های بیشترت باشیم! بدک نیستم! تازه اول دردسرحالا بگردم دنبال کار... ک!ر میدن دستم قربونت رفیق همین؟یکم بیشتر
Malware, tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana آمار؟ دبیرستان؟ باغچه ی با صفای حیاط مدرسه؟ آخر بهت 19.8 داد نامرد؟ نه بابا آمار شدم 18/5 فکر کنم!!!!!!!!!!!(دیگه خیلی نامرده) این مال دانشگاه بود!طراحی اجزا 1 بود
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
نوشته اصلی توسط pirana نباید بگی پس؟ ما که شیرینی نخواستیم مبارک باشه بابا من گفتم دفاع دارم 2 روز پیش.. دیگه کسی سوالی نپرسید.. چی بگم بیا اینم شیرینیت قربونت
Malware, pirana, tandis_m
نوشته اصلی توسط Milad16+ قرار بود بیام اونجا کار کنم بود؟ میومدی خب
نوشته اصلی توسط tandis_m همين نمره ديگه مگه بدِ ميخندين تازه خودم بيشتر از شما کتک ننه گلِ این نمره رو باید ببرم در کوزه ها... خیلیم خوبه
نوشته اصلی توسط Shahin نه بابا مقاله کجا بود؟ یه درس عادی بود که باید پاس میشد پس چی میگی صحبت پایان نامه بود
نوشته اصلی توسط pirana بود؟ میومدی خب آره خورد به داستان عمل زانوم و بعدش هم که دیگه الان نمیتونم زیاد سرپا وایسم
azade, Malware, MaMaTiR, pirana, tandis_m
نوشته اصلی توسط Shahin نه بابا آمار شدم 18/5 فکر کنم!!!!!!!!!!!(دیگه خیلی نامرده) این مال دانشگاه بود!طراحی اجزا 1 بود دانشگاهتونم فضای سبز با صفایی داشت؟
azade, Malware, MaMaTiR, tandis_m
نوشته اصلی توسط MaMaTiR پس چی میگی صحبت پایان نامه بود کلا میگم این جور نمره دادن نامردیه!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 71 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 71 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن