سلام
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید میگم یه راه جدید پیدا کردم میخوام پیاده ش کنم میخوام به امیر بگم شبا که میخوابی منو ببند روزا که میای در راه خدا منو بار کن
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مادرجان آغوشتُ کم دارم
-------------------------------
قالیچه حضرت سلیمان حالت چطوره ؟ به یادتم همیــــــشه
-----------------------------
اینم گناه داره اینم تگ کنم افسرده نشه بچه م
آه سانفرانسیسکوی سورئال من
آه پاریس بد نام شده
آه فرانکفورت نفرینی
میلان خسته میلان تنها
کلن کلافه
بخند
بپاش
بشاش
بشاش
وانزلی که جا گذاشتمش
صابرم
!?Who Cares؟!
سبك كوئليو هم تخيُله؟ اگه هست كه هيچ ولي اگه كتابي ازش ميشناسي كه قشنگه معرفي كن بهم
يه راهنمايي كنم عزيزم هدفت اشتباهه چون تو كتاب رو ميخوني كه لذت ببري هر كتابي كه ميخواد باشه وقتي لذت بردي تو ذهنت مدام ميچرخه و بقولي ملكه ذهنت ميشه و ميشه گنجينه لغاتت ولي اگه كتاب رو صرفا به جهت داشتن واژه هاي قلمبه سُلمبه بخوني هم زود زده ميشي هم مثل درس ياد گرفتنه تا نفهمي ملكه ذهنت نميشه كتاب بايد تو رو با خودش همراه كنه تا حدي كه قوه تخيلت رو هم بكار بگيره و بشي يكي از شخصيتهاي داستان
تو اول برادريتو ثابت كن
الهي خوبي گل پسر؟
اِ سلام مامی خوبی؟؟؟
نوید امروز پیداش نیست!
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
در حال حاضر 65 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 65 مهمان ها)