نوشته اصلی توسط tandis_m پس بي زحمت خودتو به من نشون نده آرشيومو خراب نكن دلمو شکستی
Hadi, tandis_m
سلام هادی، رسول سلام نوید جون سلام مامی جون سلام سلام همگی سلام
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
Hadi, pirana, tandis_m
نوشته اصلی توسط tandis_m ممنون گلم لطف داري ولي فكر كنم بيشتر از 15 ساله چون 40 سالم نيست 45 سالمه مینا جان این شریعتمداری چندساله تو 45 گیر کردی؟ قرار چند سال دیگه طول بکشه ؟ تکلیف مارو مشخص کن
نوشته اصلی توسط Shahin سلام هادی، رسول سلام نوید جون سلام مامی جون سلام سلام همگی سلام سلام خوبی شاهین؟
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 سلام خوبی شاهین؟ مرسی خوبم تو خوبی؟؟
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 پس قربون دستت چند ترگل ورگلشو واسه من بزار کنار من همین الان اعتراف میکنم که من اصلا به دردت نمیخورم برو با یکی دیگه برو
tandis_m
نوشته اصلی توسط Shahin سلام هادی، رسول سلام نوید جون سلام مامی جون سلام سلام همگی سلام سلام آقا شاهین خوبی ؟ دیار مارو منور کردی
azade, tandis_m
نوشته اصلی توسط tandis_m پس بي زحمت خودتو به من نشون نده آرشيومو خراب نكن مگه آرشیو میکنی؟
azade, Malware, tandis_m
نوشته اصلی توسط Shahin مرسی خوبم تو خوبی؟؟ تنکس یکی از دوستان تو خدمت هم اسم تو بود ولی اون ادمه بشدت ادم فروش و دو دره بازی بود
نوشته اصلی توسط 117 من همین الان اعتراف میکنم که من اصلا به دردت نمیخورم برو با یکی دیگه برو حرف نزن الدنگ تو واسه پستو انتخاب کردم نه واسه زندگی که
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 161 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 161 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن